Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bucureștenii au ”bântuit” la un festival de Halloween. ”Sper că nu înspăimânt pe nimeni”

Your browser doesn't support HTML5 video.

În așteptarea Halloween-ului, strigoi, vrăjitoare, clovni și alte personaje înspăimântătoare au început deja să „bântuie”.  

Astfel de arătări și-au dat întâlnire la un festival organizat pe insula de pe Lacul Morii din Capitală, unde cei dornici de fiori reci găsesc inclusiv accesorii și mâncare.

Vă avertizăm că urmează un material cu oameni care și-au dat tot interesul în momentul în care și-au realizat costumele. Și unele imagini vă pot afecta emoțional.

Insula aflată în Sectorul 6 al Capitalei s-a transformat într-un orășel desprins parcă din povești, însă unele de groază. Din loc în loc, vizitatorii sunt întâmpinați de decoruri care dau fiori. De pildă, casa unei vrăjitoare sau un mausoleu păzit de fantome. Iar personajele care au poposit deja acolo completeaza tabloul.

„-Facem bijuterii pentru elfi. Și poțiunile sunt ale neveste-mii. - Nevasta care e vrăjitoare... - Care e vrăjitoare, ea e, ea face poțiunile astea, știi? - Cum funcționează asta, un elf cu o vrăjitoare, există în fantasy world? - Da, cum să nu, păi, amândoi suntem magici, nu?”.

Citește și
Şeful poliţiei din Seul, inculpat pentru busculada de Halloween din 2022
Şeful poliţiei din Seul, inculpat pentru busculada de Halloween din 2022

”Le-am conceput să fie decorațiuni și în același timp te poți calma uitându-te la culoare, cum se joacă în sticluță”.

„Sper că nu înspăimânt pe nimeni, știi? Fiind un elf, chiar n-am probleme cu frigul, mai ales acum că mi-am luat și un mied”.

Frigul nu a stat nici în calea unei tinere care a intrat în pielea unei mirese.

Cât costă un bilet la festivalul de Halloween

„Mi-am intrat atât de mult în personaj încât nu am mai simțit frigul. În sfârșit, se sărbătorește și la noi. Îmi place foarte mult vibe-ul ăsta de toamnă, de dovleci, de scorțișoară, totul mi se pare așa foarte drăguț”.

Mai toți și-au dat frâu liber creativității.

„Un clown. Mi-era frică de ei când eram mic, acum sunt unul”.

”Suntem Jokerul și Harley Quinn. Ne plac personajele, dar toate meritele i se datorează ei”.

„Primul Halloween din viața mea în care profit de culoarea părului meu și îl asortez la față. Avem cerceluși cu tematică de Halloween, cu semilune, criminali în serie, fantome, vrăjitoare, flăcări, ciuperci”.

Și, evident, nu puteau lipsi mâncarea și băuturile în ton cu sărbătoarea. De la clasica plăcintă cu dovleac, pana la...

„Sangria caldă. Un vin roșu cu niște sucuri de fructe, un pic de tot de lichior și scorțișoară. Este sânge pentru vampiri pentru că este sânge cald, cea rece este sânge de vampir, sânge rece”.

Festivalul, aflat la a doua ediție, își închide porțile duminică seara. Un bilet de intrare costă 20 de lei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult