Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Aventurile a doi preoți beți în Vaslui. Unul a băut până a leșinat, celălalt a cerut să plece înapoi acasă, în Ucraina

Un preot român din Neamț și unul ucrainean din Cernăuți s-au întâlnit în Vaslui și au băut atât de mult, încât fața noastră bisericească a leșinat, iar părintele străin a cerut să fie dus înapoi acasă, peste graniță.  

Incident incredibil în orașul Vaslui, unde ambulanța a fost chemată vineri să intervină în cazul unui preot care a leșinat din cauza cantității impresionante de alcool pe care o băuse împreună cu un alt preot, din Ucraina, scrie Vremea Nouă.

Preotul care a băut până a leșinat era din Neamț și venise până la Vaslui pentru a-l lua de la gară pe cel care venise din Cernăuți. Cei doi trebuiau să plece apoi cu mașina spre Neamț, dar au început să bea.

La un moment dat, preotului român i s-a făcut rău și a coborât din mașină pentru a vomita, dar a leșinat, din cauza alcoolului și a căldurii.

Preotul din Ucraina a cerut să plece înapoi acasă, la Cernăuți

Martorii au chemat ambulanța, iar un echipaj sosit la fața locului i-au acordat preotului din Neamț primul ajutor, după care l-au transportat la spital pentru tratamentul specific eliminării alcoolului din organism.

Citește și
biserica franta
Preot înjunghiat într-o biserică din Franţa. Atacatorul a fost dezarmat de o călugăriță

În tot acest timp, preotul din Cernăuți s-a chinuit să explice celor prezenți ce s-a întâmplat, dar nu a reușit să comunice prea multe, din cauza stării avansate de ebrietate.

În cele din urmă, a reușit să comunice că nu mai vrea să meargă în Neamț și a cerut să fie dus înapoi acasă, peste graniță, la Cernăuți.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult