Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A comandat o pizza, iar livratorul l-a împușcat mortal. Ce s-a întâmplat, de fapt

Un livrator de pizza în vârstă de 51, paranoic din cauza amenințărilor cu moartea pe care le-a primit de la un grup de gangsteri, a împușcat mortal un tânăr în vârstă de 19 ani.  

El a pledat vinovat pentru uciderea tânărului. Crima a avut loc în comitatul Meath, Irlanda, la locuința victimei.

Irish Mirror a relatat că livratorul de pizza a primit amenințări cu moartea cu doar câteva zile înainte de a comite fapta.

Speriat fiind, bărbatul s-a înarmat cu un pistol. El devenise atât de paranoic încât a crezut că una din persoanele căreia îi livra mâncarea reprezenta o amenințare.

Aflat în timpul programului, bărbatul s-a dus să livreze pizza, iar când i s-a răspuns la ușă a apăsat pe trăgaci și a împușcat mortal un tânăr de 19 ani.

Citește și
pizza record
Americanii vor să intre în Cartea Recordurilor cu cea mai mare pizza din lume. Suprafața uriașă pe care o are

Cu câteva zile înainte de a comite crima, livratorul de pizza a primit „Garda Information Message", un formular care, de obicei, este trimis persoanelor despre care se crede că sunt în pericol de a fi ucise.

El fusese amenințat de o bandă criminală din vestul Dublinului și se temea pentru viața sa. Judecătorul a decis plasarea acestuia în arest preventiv până pe 3 martie, când va fi condamnat.

La patru zile după crimă, bărbatul a fost implicat într-un scandal. Aflat într-un pub, acesta a devenit violent cu personalul și a amenințat mai multe persoane cu arma.

El a fost arestat, iar arma i-a fost confiscată. În urma testelor s-a descoeprit că aceasta era arma crimei.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult