Statui cu Donald Trump complet gol au aparut in marile orase americane. Reactia unui primar: "Nu imi place nici imbracat"

Dată publicare: 19-08-2016 08:36
Dată actualizare: 22-08-2016 07:04


In plina campanie pentru alegerile prezidentiale, americanii se confrunta cu riscul de a-l vedea pe candidatul republican gol-pusca – in marime naturala.

 

Statui reprezentandu-l pe Donald Trump complet dezbracat au aparut incepand de joi noapte in mai multe locuri din SUA, inclusiv in Union Square din centrul New York-ului, dar si in San Francisco, Los Angeles, Seattle si Cleveland. Ele sunt opera unui grup de activisti care se prezinta drept “INDECLINE” si care este cunoscut pentru ostilitatea sa fata de Trump, pe care il considera “unul dintre cei mai odiosi politicieni”.

Statuile au fost realizate de un artist din Cleveland si il prezinta pe candidatul republican cu o burta impresionanta, dar cu organe genitale minuscule. Cea din New York a fost demolata rapid de primarie, un purtator de cuvant al administratie parcurilor spunand, potrivit AP, “este impotriva oricarei erectii in parcurile publice, indiferent cat de mica”.

Primarul democrat al orasului, Bill Blasio, a comentat ca gandul la o astfel de statuie il “inspaimanta”. “Nu imi place Trump nici cand poarta haine”, a spus Blasio. In alte orase, monumentele au ramas insa in picioare.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO