Prima sotie a unui presedinte american care a pozat in "costumul Evei". Controversele in care a fost implicata Melania Trump

Dată publicare: 10-11-2016 07:48
Dată actualizare: 13-11-2016 07:04


Victoria lui Donald Trump va aduce la Casa Alba, din ianuarie, o prima doamna care nu are origini americane, o premiera in ultimii 187 de ani.

Ba mai mult, este prima sotie a unui presedinte american care a pozat in costumul Evei.

A treia sotie a lui Donald Trump este un fost model din Slovenia, care promite ca va fi, la Casa Alba, o Prima Doamna "in sensul cel mai traditional". Adica se va ocupa de cresterea fiului lor. Si se va dedica operelor caritabile. Si, evident, impartaseste viziunea lui Trump cand vine vorba de America.

Melania Trump: "Sunt un imigrant si vreau sa va spun ceva: Nimeni nu pretuieste mai mult ca mine libertatea si oportunitatile pe care le ofera America."

Dar, intorcandu-ne in timp, inainte ca Trump sa candideze la presedintie, descoperim, in postarile de pe retelele de socializare, lucruri ceva mai ... picante. De la costume de baie cu imprimeu de ... tigroaica, la costume provocatoare de Halloween, in chip de ... pompier sexy.

"Acasa, relaxandu-ma cu sotul meu" - este descrierea unei postari de pe Twitter din 2013.

Melania se mandrea in mediul virtual cu imagini ale rasfatului de care are parte o sotie de miliardar: pantofi si haine de lux sau vacante pe plaje paradisiace.

Melania Trump: "M-am nascut in Slovenia, o mica si frumoasa tara care a trecut prin comunism, din Europa Centrala."

O prietena din copilarie, devenita acum directoare de scoala generala, si-o aminteste pe Melania ca fiind o fata dezghetata, matura pentru varsta ei, care stia sa vorbeasca. In plus, stia ce vrea de la viata: sa plece din Slovenia ca sa devina designer vestimentar, in America.

"Prima data i-am remarcat silueta supla" isi aminteste fotograful care a vazut-o pe strada, la Ljubliana, si i-a propus adolescentei Melania, pe atunci in varsta de 16 ani, sa-i pozeze ca model.

Dupa ce a ajuns in America, a aparut pe coperta unor reviste importante. Apoi, in 1998 l-a intalnit pe Donald Trump. Cinci ani mai tarziu, magnatul a cerut-o in casatorie, iar la nunta lor fastuoasa au participat inclusiv sotii Clinton.

Potrivit unor documente publicate in presa, Melania ar fi lucrat ilegal in Statele Unite aproximativ o luna, in 1996. In acea perioada a avut mai multe contracte de modeling, care i-au adus cateva zeci de mii de dolari.

20 de ani mai tarziu, una dintre marile teme de campanie ale sotului ei avea sa fie stoparea imigratiei ilegale si a muncii la negru.

Pe de alta parte, in campania electorala a fost acuzata ca s-a inspirat prea mult din discursul sustinut acum opt ani de Michelle Obama. Si ironiile au curs pe retelele de socializare.

"Era o discutie intre baieti" - asa a justificat sotia remarcile fara perdea ale lui Donald Trump la adresa femeilor. Iar in privinta acuzatiilor de hartuire sexuala:

Melania Trump: "Totul a fost pus la cale pentru a-l sabota."


VIDEO PROTVPLUS.RO