Lovitura sub centura data de Trump lui Hillary Clinton. Afirmatiile scandaloase facute despre infidelitatile lui Bill Clinton

Ultima actualizare: 12-05-2016 07:08

Hillary Clinton, "complice" la infidelitatile sotului ei. Aceasta este noua si controversata cale de atac al lui Donald Trump, aproape sigur candidatul republican la Casa Alba, impotriva rivalei sale democrate.

Aceste afirmatii socante "fac parte din regula jocului" - asa si-a justificat magnatul populist atacul, de vreme ce cuplul Clinton se afiseaza impreuna in campania prezidentiala.

Obisnuit cu polemicile, Trump mai declanseaza una, constient ca toate televiziunile si retelele sociale ii vor prelua insistent declaratiile. Hillary Clinton s-a marginit in a-l numi din nou pe Donald Trump "un pericol public", dar a spus ca nu vrea sa se coboare la un asemenea nivel in campania electorala.

Donald Trump: "Ea este maritata cu cel mai mare agresor de femei din istoria politicii. Este maritata cu un barbat care a facut sa sufere multe femei. Iar Hillary, daca tu doar ai privit, atunci ai ranit multe femei pe care el le-a abuzat. Hillary a fost complice si a tratat aceste femei intr-o maniera inspaimantatoare."

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO