Singura localitate din Romania unde la alegerile locale se voteaza in 2 tururi. Oamenii au facut coada la urne

Ultima actualizare: 22-06-2016 01:19
Un barbat isi exprima optiunea electorala la o sectie de votare din Bucuresti, in cadrul alegerilor locale 2016.

Locuitorii comunei buzoiene Valcelele se prezinta duminica din nou la urne.

 Locuitorii comunei buzoiene Valcelele se prezinta din nou la urne, duminica, pentru a-si alege primarul, dupa ce, la scrutinul din 5 iunie, primii doi clasati - candidatul PSD Dumitru Spita si candidatul UNPR Liviu Baragan - au obtinut acelasi numar de voturi. In comun, a fost amenajata o singura sectie de votare, iar pana acum oamenii au venit in numar mare la vot, potrivit News.ro.

La Valcelele, sunt asteptati, duminica, sa-si exprime dreptul constitutional de vot un numar de 1.250 de alegatori, in localitate fiind amenajata o singura sectie de votare. La ora pranzului, numarul celor veniti la vot este mare, iar oamenii stau la coada pentru a-si exprima optiunile electorale.

Pana la ora actuala, votul a decurs fara incidente, sustin reprezentantii Politiei, nefiind depusa nicio sesizare care sa vizeze posibile fraude electorale. In urma scrutinului din 5 iunie, candidatul PSD si cel al UNPR la Primaria comunei buzoiene Valcelele au obtinut acelasi numar de voturi.

Initial, dupa prima numaratoare, candidatul PSD a avut cu sapte voturi mai mult, insa Liviu Baragan a solicitat renumararea voturilor, in urma renumararii voturilor fiind egalitate. Dupa scrutinul din 5 iunie, in judetul Buzau, PSD are primari in 76 de primarii, PNL are opt primari, PSRO un mandat, iar in comuna Bisoca primar a devenit un independent.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO