(P) În atenția afaceriștilor - metoda practică și deloc costisitoare de promovare a afacerii: pungi biodegradabile

pungescu

Având în vedere că pentru a promova o afacere există numeroase metode în ziua de astăzi, costurile aferente sunt și ele diverse și de cele mai multe ori mari.

Acest lucru este valabil dacă ne dorim rezultate într-un timp extrem de scurt, de pe o zi pe alta uneori.

Pentru cei ce vor să aibă parte de expunere garantată printr-o metodă deloc costisitoare, pungile biodegradabile personalizate sunt mai mult decât utile. Ele sunt diverse și regăsite în tot felul de spații comerciale precum supermarket-urile, mall-urile, chiar și în farmacii și nu numai. Prezența lor în aceste locuri, atât timp când sunt personalizate, este o metodă extrem de eficientă de promovare a unui serviciu, până la apelarea la alte mijloace mult mai costisitoare.

De ce avantaje dispun afaceriștii dacă aleg pungile biodegradabile personalizate?

După cum s-a menționat și anterior, expunerea totală este cel mai mare avantaj al celor care aleg ca metodă de promovare pungile bio personalizate. Acest lucru se întâmplă pentru că fiecare dintre noi le folosește, iar imaginea lor este imposibil să nu ne rămână în minte.

Citește și
Nu s-au omorât cu munca, dar au încasat lunar peste 7.000 de euro. Politicienii români cu activitate discretă în Parlamentul European

Mai e de menționat că sunt biodegradabile, deci sunt prietenoase cu mediul si fara ecotaxa. Mai multe detalii le gasiti la pungescu.ro

Prin acest fapt se bifează două cerințe în același timp – pungile personalizate vor putea fi refolosite, iar inscripția va rămâne mult timp valabilă datorită primei cerințe îndeplinite și anume rezistența lor.

Pungescu – locul în care se pot personaliza pungi în funcție de diverse cerințe

Aici totul începe de la tipul pungii. Cele care se afirmă cel mai mult în acest caz sunt cele tip maieu. Pe aceastea fiecare dintre noi le întâlnește zilnic, la orice magazin. De ce sunt atât de răspândite? În primul rând, sunt o alternativă accesibilă și elegantă pentru a oferi un produs frumos ambalat. În cazul în care sunt personalizate cu logo-ul unei firme, cu atât mai bine.
Cealaltă categorie de interes, tip banană sunt disponibile cu precădere în mall-uri și magazinele care vând produse cu o greutate puțin mai ridicată. Ele sunt mai rezistente decât cele tip maieu, deci cu alte cuvinte vor fi mult mai folosite de către public. După cum s-a spus și anterior, personalizarea lor va aduce un plus semnificativ firmei sau companiei în cauză.
Aceeași firmă poate oferi mostre gratuite celor interesați, pentru a testa chiar ei modelul care se potrivește cel mai bine logo-ului sau mesajului cu scop de promovare cu respectivul tip de pungă biodegradabila.

Cerințele furnizorului

Înainte de a vorbi despre cerințele furnizorului, Pungescu, trebuie spus că raportul calitate – preț al pungilor este unul optim, întocmai cum caută fiecare afacerist care dorește să își promoveze serviciile.

Cantitatea minimă de sacose personalizate ce poate fi achiziționată este de 5000 bucăți, cu imprimare în 1 sau 2 culori. Se poate spune că numărul culorilor este direct proporțional cu numărul bucăților achiziționate.

Pungile se vând – afacerea crește

După cum s-a mai spus, oricine folosește pungi biodegradabile datorită faptului ca sunt scutite de ecotaxa. Este de la sine înțeles că promovarea prin intermediul lor va avea rezultatele mult dorite. Expunerea este una vastă și sigură, mai ales dacă pungile personalizate au un mesaj care să atragă sau un logo construit corect, elegant și interesant.

Astfel, dacă acestea au un raport calitate – preț optim, cu atât mai bine pentru cei care vor să își promoveze business-ul. Cei interesați sunt invitați caute producatorul Pungescu pentru a începe o promovare în masă a propriei afaceri printr-o metodă ce nu a dat greș vreodată.

 

Articol recomandat de sport.ro
Dinamo și FC U Craiova, cu un picior și jumătate în Liga 2! Cum se mai pot salva de la retrogradare
Dinamo și FC U Craiova, cu un picior și jumătate în Liga 2! Cum se mai pot salva de la retrogradare

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Ediția a doua a Festivalului Suflet de România a adus tot ce ne face bine pe Domeniul Regal Săvârșin
(P) Ediția a doua a Festivalului Suflet de România a adus tot ce ne face bine pe Domeniul Regal Săvârșin

În weekend, festivalul Suflet de România a oferit participanților ocazia să călătorească într-un sat atemporal, în vremea șezătorilor de altădată.

(P) Premieră SGR la East European Comic Con: prima colectare automată în cadrul unui eveniment de amploare
(P) Premieră SGR la East European Comic Con: prima colectare automată în cadrul unui eveniment de amploare

RetuRO, alături de organizatorul evenimentului, de TOMRA și Jerry’s Pizza, a organizat prima colectare automată a ambalajelor SGR în cadrul unui eveniment de mari dimensiuni, la East European Comic Con, desfășurat între 19 - 21 aprilie la Romexpo.

 

Cărămidă cu cărămidă, proiectul Grivița 53 prinde contur existențial. Dar mai e nevoie de ctitori...
Cărămidă cu cărămidă, proiectul Grivița 53 prinde contur existențial. Dar mai e nevoie de ctitori...

După opt ani, Grivița 53 – primul teatru construit de la zero de comunitate - începe să se vadă. Parterul teatrului, sala mare și etajul 1 sunt gata (la roșu), urmând ca până la sfârșitul lunii mai să fie finalizată integral structura.

Recomandări
Israelul bombardează intens orașul Rafah, după ce Hamas a acceptat o propunere pentru un armistiţiu în Gaza. VIDEO
Israelul bombardează intens orașul Rafah, după ce Hamas a acceptat o propunere pentru un armistiţiu în Gaza. VIDEO

Armata israeliană efectuează luni seara bombardamente intense asupra estului oraşului Rafah, după anunţul Hamas că a acceptat o propunere înaintată de Egipt şi Qatar pentru un armistiţiu cu Israelul în Fâşia Gaza.

NATO, UE şi SUA condamnă exerciţiile nucleare
NATO, UE şi SUA condamnă exerciţiile nucleare "iresponsabile" ruseşti. Moscova speră să calmeze spiritele

NATO, UE şi SUA au calificat luni drept iresponsabile exerciţiile militare pentru folosirea unor arme nucleare tactice anunţate mai devreme de Moscova.

Intrarea în Uniunea Europeană a avut un efect spectaculos pentru România. Avem același nivel de trai ca al Ungariei
Intrarea în Uniunea Europeană a avut un efect spectaculos pentru România. Avem același nivel de trai ca al Ungariei

Intrarea în Uniunea Europeană a avut un efect spectaculos pentru România, dar şi pentru celelalte țări din Europa Centrală și de Est.