George, aplicația bancară cu cel mai mare rating din România, a trecut de 1 mil. de utilizatori activi. De ce se numește așa

George

George, prima platformă de banking inteligent din România a trecut de un milion de utilizatori activi. BCR a explicat de ce se numește celebra aplicație cu funcții inovatoare, simplu „George”.

La doi ani de la lansare, aplicația George a ajuns la un milion de utilizatori activi. 1 milion de oameni care au acceptat pariul BCR, banca aflată în spatele platformei, de a face zi de zi un alt fel de banking: mai simplu, mai personal și primul cu adevărat 100% online.

Poate și de aceea George este acum aplicația bancară cu cel mai mare rating din România, în magazinele App Store și Google Play.

George este primul produs de tip fintech operaționalizat de o bancă în România. A fost creat într-un hub de inovaţie de la Viena, cu contribuția tinerilor IT-iști români și este încontinuu redezvoltat la nivel local de experții BCR. Aceste eforturi, la care participă atât echipe de IT, design, psihologi și sociologi comportamentali cât și clienți, sunt continue și încearcă permanent să anticipeze viitorul în banking.

Citește și
Detalii terifiante. Soția unui preot din Vaslui a făcut autostopul, iar a doua zi Maricela a fost găsită moartă

BCR explică și una dintre marile dileme ale tuturor fanilor George: cum s-a ajuns, totuși, la acest nume. În urmă cu 100 de ani, faimosul pionier american, Lawrence Sperry, a revoluționat aviația, după ce a inventat primul pilot automat, care a fost denumit George. “Lasă-l pe George s-o facă” avea să devină în scurt timp o expresie plină de încredere. Încredere în tehnologia care îți poate face viața mai ușoară și mai bună. Autopilotul George definește cel mai bine, de doi ani, ce poate face bankingul digital de la BCR. 

Ce știe să facă George

 

În primul rând, îți oferă o bancă 100% digitală. De doi ani, mii de români îl deschid pe George, în cel mult 10 minute, comandându-și acasă un card personalizat, disponibil în patru culori super cool. Nu e nevoie decât de un telefon, tabletă sau calculator conectat la internet și de un click pe pagina bcr.ro/george.

Inspirat din Social Media, George arată și se poartă ca orice altă platformă de socializare: te poți autentifica prin FaceID sau amprentă, caută prin tranzacții la fel de simplu ca orice motor de căutare, are o arhivă uriașă de până la șapte ani și un store super tare, în care găsești inclusiv un magazin online de haine si accesorii George, funcționează cu comenzi simple ca drag&drop, poate fi personalizat cu fotografii, culori, te asistă în urmărirea și categorisirea cheltuielilor, te poate conecta prin chat cu un expert bancar, te ajută să faci plăți rapid prin scanare de IBAN, cod de bare sau către prieteni prin câteva atingeri de ecran.

De la lansare până în prezent, BCR a introdus în George nu mai puțin de 200 funcționalități, disponibile exclusiv digital, dintre care cele mai importante sunt: creditul online George, refinanțarea creditelor de la alte bănci fără niciun drum la bancă, amânarea ratelor online, George Pay (plata contactless cu orice dispozitive cu funcție NFC: telefon, ceas, brățări), plăți instant 24/7, management carduri, inclusiv cu schimbare cod PIN, George Moneyback – program de loializare, cu bani înapoi de la peste 100 de comercianți recunoscuți), depozite și conturi de economii online, asigurări online, top-up instant de bani în conturile tale, notificări de tip push și multe altele.

Prin George, BCR a devenit prima bancă din România care a oferit o experiență digitală end-to-end pentru orice potențial utilizator de servicii bancare. Că ești sau nu client al unei bănci, oricine are la dispoziție online, din confortul de acasă, un pachet complet de servicii financiare, același pe care l-ar găsi și într-o sucursală bancară fizică.

 

Articol recomandat de sport.ro
Presa din Kosovo l-a descris în două cuvinte pe Mircea Lucescu, după meciul de la Priștina
Presa din Kosovo l-a descris în două cuvinte pe Mircea Lucescu, după meciul de la Priștina

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Kapital Minds aduce în România 
un model de consultanță antreprenorială centrată pe valoare
(P) Kapital Minds aduce în România un model de consultanță antreprenorială centrată pe valoare

Kapital Minds, noua companie de consultanță antreprenorială, lansată pe 5 septembrie, aduce o expertiză unică pe piață, fiind singura firmă care beneficiază de experiența unui consultant certificat CEPA (Certified Exit Planning Advisor) din România.

(P) Borsec, votat pentru a zecea oară Cel mai puternic brand românesc
(P) Borsec, votat pentru a zecea oară Cel mai puternic brand românesc

Borsec este liderul brandurilor româneşti, fiind un brand foarte iubit și apreciat de români  

(P) HILS Development investește 3 milioane de euro în prima certificare Green Homes 
(P) HILS Development investește 3 milioane de euro în prima certificare Green Homes 

HILS Sunrise, complex rezidențial aflat în Bd Theodor Pallady 57A, este primul complex din estul Capitalei care a obținut pre-certificarea Green Homes 

Recomandări
Incendiile de vegetație provoacă dezastru în întreaga țară. Salvatorii au ajuns să lupte și cu inconștiența oamenilor
Incendiile de vegetație provoacă dezastru în întreaga țară. Salvatorii au ajuns să lupte și cu inconștiența oamenilor

Este în continuare prăpăd în multe județe din țară din cauza incendiilor de vegetație.

Filmul românesc „Anul Nou care n-a fost” a câștigat Premiul FIPRESCI la Festivalul Internațional de la Veneția
Filmul românesc „Anul Nou care n-a fost” a câștigat Premiul FIPRESCI la Festivalul Internațional de la Veneția

Vin vești minunate de la Festivalul de Film de la Veneția! „Anul Nou care n-a fost”, regizat și scris de Bogdan Mureșanu, a câștigat Premiul FIPRESCI, oferit de juriul Federației Internaționale a Criticilor de Film.  

Proteste uriașe în Franța faţă de numirea lui Michel Barnier în funcţia de premier. Macron, acuzat că „a furat” alegerile
Proteste uriașe în Franța faţă de numirea lui Michel Barnier în funcţia de premier. Macron, acuzat că „a furat” alegerile

Zeci de mii de persoane au ieşit sâmbătă în stradă în Franţa pentru a protesta faţă de numirea lui Michel Barnier în funcţia de premier, stânga acuzându-l pe Emmanuel Macron că „a furat alegerile” prin numirea unui politician de centru-dreapta.