Designerii romani au cucerit cu creatiile lor la targul de mobila de la Milano. Pretul unui scaun cu modele folclorice

Ultimul update: Joi 23 Aprilie 2015 00:35
Data publicarii: Luni 20 Aprilie 2015 17:08
Categorie: Internaţional

Lux si inovatie la targul de mobila si design de la Milano, unde marile case de moda s-au implicat tot mai mult in amenajarile interioare.

Versace, Cavalli si Armani au prezentat piese de mobilier opulente in pas cu inovatiile tehnologice. Si romanii nostri s-au facut remarcati. Iar unii dintre ei au reusit sa plece de la Milano cu un numar record de comenzi.

Designerii romani au imbinat cu mare talent creatiile in stil vechi, taranesc, cu piese de mobilier aducand aminte de saloanele artistocratiei occidentale. Iar succesul a fost garantat.

Dorel Morar, managerul unei firme de mobila: "Anul asta cred ca am dat lovitura pentru ca am primit comenzi noi din partea unor clienti din tari cu care nu am mai lucrat pana acum, din tarile arabe, din Israel, Grecia."

Vizitatorii au remarcat designul indraznet si materialele de calitate.

Succes a avut si scaunul cu tapiterie de inspiratie folclorica, la un pret de aproape 400 de euro. O companie din Tulcea, specializata in piese de ornament din pietre semipretioase, abia mai face fata comenzilor.

Romanca Ana Maria conduce o companie de tesaturi ce a deschis 22 de magazine in mai multe tari.

Ana Maria Stefan, manager: "O noutate este catifeaua printata, antichizata, foarte apreciata de clientii nostri din Italia, din Dubai, Kazahstan".

La Milano, tonul l-au dat, ca intotdedauna, marile case de design. Cavalli a incercat sa aduca tendintele din moda in amenajarile interioare.

Iar casa de moda Versace a creat un univers opulent, folosind din abundenta tesaturi scumpe, in tonuri de negru, turcoaz si auriu.

Mobila romaneasca, tot mai apreciata in SUA si Rusia. Romanii prefera insa sa importe modele ieftine din China si Taiwan

Mobila romaneasca, tot mai apreciata in SUA si Rusia. Romanii prefera insa sa importe modele ieftine din China si Taiwan

forte SDF in ofensiva spre Rakka

42 de civili ucişi în raiduri ale coaliţiei antijihadiste în oraşul sirian Rakka

Ucraina a eliminat de pe străzi toate cele 1320 de statui cu Lenin

Motivul pentru care Frederik, prințul moștenitor din Danemarca, nu a fost lăsat să intre în bar

Donald Trump, Melania Trump, eclipsa

Donald Trump s-a uitat de 3 ori la Soare fără ochelari în timpul eclipsei

Două trenuri s-au ciocnit în SUA. Zeci de oameni sunt răniți

Proiect ecologic: oi aduse la pascut în parcul de lângă Palatul Buckingham