Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Dialogul dintre Dacian Ciolos si un clujean suparat ca am primit imigranti. "De ce se expune Romania la asa ceva?"

refugiati Galati INQUAM

 Premierul Dacian Ciolos i-a explicat, vineri, in strada, unui protestatar, la Cluj Napoca, decizia Romaniei de a primi refugiati, transmite Agerpres.

 Barbatul s-a postat in fata Muzeului National de Istorie a Transilvaniei, unde seful Guvernului si vicepremierul Vasile Dincu au venit intr-o vizita si a strigat mesaje precum 'Sa va fie rusine' si 'Nu islamizarii Romaniei'.

"De ce se expune Romania la asa ceva daca poporul roman e impotriva islamizarii si primirii acestor cote de refugiati?", a spus protestatarul, la sosirea la muzeu a delegatiei guvernamentale.

La iesirea din cladirea muzeului, premierul Dacian Ciolos s-a oprit pentru a sta de vorba cu acesta, explicandu-i ca decizia primirii de refugiati a fost luata de statul roman impreuna cu alte tari din Uniune.

"Autoritatile din Romania au luat o decizie, impreuna cu toate celelalte state membre ale UE, de unde Romania primeste bani, unde romanii pot sa se duca la munca. Toate tarile acestea membre au luat o decizie, sa primeasca un anumit numar de emigranti. Romanii au primit cateva zeci, asta nu are nimic de-a face cu Constitutia', a aratat Ciolos.

Seful Executivului a declarat si ca Romania are in mod egal obligatii si drepturi in comunitatea europeana.

"Romania face parte din UE si are niste drepturi, cum e dreptul de a munci in celelalte tari, dreptul de a primi fonduri pentru investitii (...) si are niste obligatii. Romania si-a asumat, impreuna cu celelalte tari. in timp ce celelalte tari primesc zeci sau sute de mii de emigranti, Romania s-a angajat la cateva sute si din care a primit acum zece-cinsprezece. Despre asta e vorba', i-a spus premierul protestatarului, la Cluj Napoca.

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 4 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Dacian Ciolos, imigranti, refugiati,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed