Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Saptamana angajarilor ia startul la Cluj. Timp de 4 zile 100 de companii si organizatii recruteaza la Targul de Cariere

Peste 7.500 de clujeni sunt asteptati la editia cu numarul 100 a Targului de Cariere

Targul de Cariere Global, eveniment adresat oportunitatilor din diverse dmenii de activitate, are loc marti si miercuri, in 29 si 30 martie, la Sala Polivalenta din Cluj. In 31 martie si 1 aprilie va avea loc Targul de Cariere in IT.

Targul de Cariere Global reuneste 63 de companii si organizatii din domenii diferite de activitate care sunt in cautare de angajati, interni sau stagiari. Posturi sunt disponibile in sectoare precum IT&Software, inginerie, turism, HR, marketing, financiar, administrativ, relatii cu clientii, retail, auto&automotive, vanzari, productie. Joi si vineri, in 31 martie si 1 aprilie, e randul sectorului IT sa recruteze: Targul de Cariere in IT va reuni peste 40 companii, dar si pasionati si specialisti in tehnologia informatiei. In cele 4 zile peste 100 de companii vor angaja la Cluj.

Targul de Cariere in IT, joi si vineri, la Polivalenta

La Targul de Cariere in IT, pasionatii si specialistii in tehnologia informatiei sunt asteptati, joi si vineri, cu oportunitati de joburi, internshipuri si concursuri.

Targul de Cariere Cluj Global va avea loc in 29 si 30 martie la Sala Polivalenta intre orele 10:00-16:00, iar Targul de Cariere in IT se va derula in 31 martie si 1 aprilie, tot la Sala Polivalenta, intre orele 10:00-16:00.

Detalii despre Targul de Cariere gasiti pe http://www.targuldecariere.ro.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 28 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Ardeal, Cluj, targ cariere, program, IT,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed