VIDEO. Primele imagini dupa accidentul in care au murit trei oameni. Serban Huidu este in spital

×
Codul embed a fost copiat

Accidentul a avut loc pe DN1, in judetul Brasov, pe raza localitatii Timisu de Sus. Trei persoane au murit. Cei doi copii ai lui Serban Huidu, in varsta de 2 si 4 ani, au fost externati de la Spitalulul Judetean Brasov.

UPDATE:

SERBAN HUIDU a fost amendat de 14 ori pentru incalcarea CODULUI RUTIER

Concluziile preliminare ale politiei

15:30 - Surse medicale: Huidu a parasit spitalul din Brasov fara a fi vazut de jurnalisti

Citește și
Serban Huidu
Vezi cum arata Huidu dupa accident.Are probleme cu piciorul si mana dreapta
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

11:30 - Huidu va fi adus la Bucuresti

11:10 - Ce viteza avea masina lui Huidu in momentul impactului? VIDEO simulare cu accidentul

10:00 - Procurorul de caz a facut primele declaratii despre situatia juridica a lui Serban Huidu. Afla daca va fi sau nu retinut.

09:00 - A murit si a treia victima a accidentului provocat de Serban Huidu

08:00 - Serban Huidu, care a provocat un accident soldat cu doi morti, a ramas internat la Spitalul Judetean Brasov, desi are un traumatism cranian minor, avand in vedere "antecedentele sale neurologice", potrivit medicilor, la spital aflandu-se in continuare si sotia sa, in timp ce copiii au fost externati.

Cei doi copii ai lui Serban Huidu, in varsta de 2 si 4 ani, au fost externati de la Spitalulul Judetean Brasov, unde le-au fost facute tomografii, fiind luati din unitatea medicala de catre prieteni de familie.

La Spitalul Judetean Brasov au ramas insa internati Serban Huidu, care a suferit un traumatism cranian minor, si sotia acestuia, care a suferit un traumatism la glezna si o contuzie toracica.

Potrivit medicilor, lui Huidu i-a fost facuta o tomografie si s-a stabilit ca este in afara oricarui pericol, insa s-a luat decizia ca acesta sa ramana in continuare internat date fiind "antecedentele sale neurologice".

19:00 - Era Serban Huidu apt sa conduca acum? Intrebarea se ridica in conditiile in care in urma cu 10 luni, el a stat in coma dupa accidentul la ski in care s-a lovit urat la cap.
 

16:40 - Mesaje pe Facebook, pentru Huidu: "Cred ca nu trebuia sa-i dea voie sa conduca iar. Sotia ce pazea?"

16:37 - Serban Huidu, care a provocat, duminica, la Timisul de Sus, un accident soldat cu moartea a doua persoane, va ramane la Spitalul Judetean Brasov pentru investigatii, urmand sa fie dus la audieri la Politie atunci cand vor decide medicii, a anuntat Politia Brasov. El a precizat ca dosarul penal in care Huidu este cercetat pentru ucidere din culpa va fi instrumentat de Parchetul Judecatoriei Brasov. Tot la spital, lui Huidu i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Testul facut imediat dupa producerea accidentului rutier a aratat ca realizatorul de televiziune Serban Huidu avea alcoolemie zero. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Brasov, comisar Liviu Naghi, declara ca vina exlusiva pentru producerea accidentului ii apartine lui Serban Huidu, care a intrat cu masina pe contrasens, unde a lovit un autoturism Dacia Logan in care se aflau trei persoane.

A pus pariu pe 5 milioane de dolari ca ajunge primul. A murit in flacarile iadului

16:00 - Barbatul grav ranit in accidentul provocat, duminica, de Serban Huidu este in coma indusa, fiind supus unor interventii chirurgicale la Spitalul Judetean Brasov.

Potrivit sefului SMURD Brasov, Cristina Vecerdi, pacientul, in varsta de 57 de ani, are hemoragie interna abdominala si leziuni ale organelor interne.

"Barbatul se afla in coma indusa, fiind supus unor interventii chirurgicale", a spus Vecerdi.

15:30 - Serban Huidu, luat de politie la audieri pentru comiterea infractiunii de ucidere din culpa

EXACT in acelasi loc, in 2009 Huidu a ramas fara carnet: Nu contest ca am gresit, trebuie sa platesc

14.45 Un barbat care se afla in Logan este grav ranit, fiind transportat la Spitalul Judetean Brasov. La acelasi spital se mai afla si sotia realizatorului TV, bona copiilor acestora si Huidu, caruia i-a fost facuta o tomografie pentru ca s-a lovit la cap.

Potrivit sefului SMURD Brasov, Cristina Vecerdi, un barbat cu varsta in jur de 60 de ani care se afla in Dacia Logan este cel mai grav ranit, fiind internat la Spitalul Judetean Brasov. In masina Dacia Logan se mai aflau doua persoane - soferul, in varsta de 65 de ani - si o femeie de 54 de ani, care au murit in urma accidentului. La ora transmiterii acestei stiri, la Spitalul Judetean Brasov se aflau Serban Huidu, caruia i-a fost facuta o tomografie, intrucat s-a lovit la cap in momentul impactului, precum si sotia acestuia si bona copiilor celor doi.

Cum arata accidentul, vazut din masina lui Huidu. VIDEO

Potrivit sefului Ambulantei Brasov, Magdalena Pirosca, sotia lui Huidu are un traumatism toracic si un traumatism la genunchi, iar cealalta femeie are contuzii usoare. In urma accidentului au fost preluati de ambulante si dusi la Spitalul de Pediatrie si cei doi copii ai lui Huidu, in varsta de 2 si 4 ani. Potrivit medicilor, cei doi copii sunt in afara oricarui pericol.

14.30 Testul facut de politisti imediat dupa producerea accidentului rutier arata ca Serban Huidu avea alcoolemie zero. La ora transmiterii acestei stiri, el se afla la Spitalul Judetean Brasov, unde i-au fost recoltate probe biologice si i-a fost facuta si o tomografie. El urmeaza sa fie preluat de un echipaj pentru a fi dus pentru audieri la Politie. Politia rutiera face investigatii pentru comiterea infractiunii de ucidere din culpa de catre Serban Huidu, urmand sa propuna Parchetului masurile care se impun intr-un astfel de caz.

Totodata, masinile implicate in accident urmeaza a fi expertizate pentru a fi stabilita viteza pe care o avea Huidu la momentul impactului, dar si cu cat rula autoturismul Logan din sens opus. Toti martorii accidentului sunt asteptati la Politie pentru a da detalii cu privire la imprejurarile in care s-a produs.

Pe de alta parte, avand in vedere ca Huidu a suferit un traumatism cranio-cerebral grav in accidentul produs la schi in decembrie 2010, urmeaza a se stabili daca medicul curant al acestuia si-a dat acceptul pentru ca realizatorul de televiziune sa sofeze.

14.00 Serban Huidu impreuna cu sotia si cu cei doi copii ai sai au fost dusi la Spitalul Judetean Brasov, avand diverse traumatisme, dar fiind in stare stabila. Potrivit sefului Ambulantei Brasov, Magdalena Pirosca, unul dintre copiii lui Huidu a suferit traumatisme minore si un traumatism cerebral, dar fara pierderea cunostintei, si a fost transportat la Spitalul de Copii din Brasov. Celalalt copil a fost preluat si el de o ambulanta SMURD si dus la acelasi spital.

Conform sursei citate, cei doi copii, in varsta de 2 si 4 ani, sunt in stare stabila.

De asemenea, a ajuns la Spitalul Judetean Brasov, cu ambulanta, si sotia lui Huidu, care are un traumatism toracic, cu fractura de col femural si un traumatism la genunchi. A fost transportata la spital si o alta femeie, care se afla in masina lui Huidu si care este bona copiilor, aceasta avand rani usoare.

Serban Huidu a fost dus si el la spital, insa acesta nu este ranit, urmand ca la unitatea medicala sa ii fie luate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Dupa recoltarea probelor biologice, realizatorul TV urmeaza sa fie dus la Politie pentru audieri, a precizat purtatorul de cuvant al Politiei Brasov, Liviu Naghi.

13:36 - Pentru una dintre victime a fost solicitat elicopterul SMURD, potrivit unor surse medicale. Aparatul de zbor nu poate insa sa se ridice de la sol din cauza conditiilor meteo.

13: 30 - Serban Huidu NU este ranit. Sotia acestuia este insa, in stare de soc.

13:00 - Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Brasov, comisar-sef Liviu Naghi, accidentul a fost provocat de Serban Huidu. El se afla in masina cu sotia si cu cei doi copii, la volanul unei masini Mercedes ML si ar fi iesit de pe sensul sau de mers. Pe contrasens, a lovit un autoturism Dacia Logan, care s-a si rasturnat.

HARTA. Drumul pe care Serban Huidu a fost implicat in accident

In urma impactului si-au pierdut viata soferul autoturismului Dacia Logan - un barbat de 65 de ani - si o femeie de 54 de ani, care se afla in dreapta soferului.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, Ciprian Sfreja, spunea ca alte cinci persoane, intre care doi copii, au fost duse cu ambulantele la spital.

Cum s-a produs accidentul

Potrivit primelor informatii de la politie, Serban Huidu se afla la volanul masinii sale si mergea cu viteza neadaptata conditiilor de trafic si meteorologice. El era impreuna cu cei doi copii si cu mama lor.

Accidentul s-a petrecut in jurul orei 11.55, pe DN 1, la intrarea in localitatea brasoveana Timisul de Sus. Serban Huidu si sotia sa au scapat nevatamati, insa cei doi copii ai sai au fost dusi la spital pentru investigatii medicale.

In 29 decembrie 2010, Serban Huidu a fost internat in stare grava la Spitalul Universitar din Innsbruck, dupa ce a suferit un accident pe o partie de schi din apropierea statiunii austriece.


Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Serban Huidu:
Serban Huidu: "Intre 29 decembrie si 16 ianuarie nu mai stiu nimic. Blank, blackout, vid"

La aproape jumatate de an de la accidentul de schi din Austria, Serban Huidu si-a revenit, pas cu pas, la viata normala. Si chiar daca nu e 100% recuperat, chiar daca inca vorbeste mai greu decat ii trec ideile prin cap, Serban e, din nou, el insusi.

Vezi cum arata Huidu dupa accident.Are probleme cu piciorul si mana dreapta
Vezi cum arata Huidu dupa accident.Are probleme cu piciorul si mana dreapta

Foarte slab, incercanat, neras si cu mersul greoi! "Adevaratul" Serban Huidu a fost surprins la o plimbare de cateva minute pe langa casa. Nu stia ca e fotografiat, asa ca s-a purtat natural.

Inceput de an blestemat pentru vedete? Si Cream a ajuns la spital!
Inceput de an blestemat pentru vedete? Si Cream a ajuns la spital!

2011 a debutat cu ghinion pentru vedetele autohtone. Serban Huidu, Anna Lesko, Viorel Lis, Liviu Varciu, Bianca Dragusanu si, mai nou, Cream au avut de suferit din cauza unor accidente pe partiile de schi, a neatentiei sau a unor boli mai vechi.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.