Medic: Am stat de vorba cu Serban Huidu si mi-a spus ca se simte vinovat. Va fi trimis in Capitala

Ultima actualizare: 16-10-2012 01:24
Serban Huidu - 1

Directorul medical al Spitalului Judetean Brasov, Adrian Albota, a stat de vorba cu Serban Huidu, iar acesta "este intr-o stare psihica dificila". De asemenea, Huidu a spus ca accidentul s-a produs "din cauza modificarilor climaterice".

"Sigur, e un om socat, care a avut si problemele anterioare, dupa cum stiti, si care, sigur, in urma a trei decese in urma accidentului, chiar si practic involuntar, nu te poti simti bine...Se simte vinovat. Nici n-ar putea sa zica altfel.. Si daca nu doresti sa faci un lucru, daca l-ai facut ..e raul tau si il vei duce cu tine toata viata." - a declarat medicul.

De asemenea, el a spus ca Serban Huidu ar fi explicat conditiile in care s-ar fi produs accidentul.

"Ne-a spus ca din cauza modificarilor climaterice nu a mai avut controlul vehiculului, a intrat pe contransens si s-a ciocnit cu autoturismul care circula din sens opus. Asta a fost tot", a declarat directorul medical al Spitalului Judetean Brasov, Adrian Albota.

Serban Huidu se afla la volanul unui autoturism de teren Mercedes si circula dinspre Capitala spre Brasov. El se afla in masina impreuna cu sotia sa, cu cei doi copii in varsta de 2 si 4 ani si cu bona acestora. In urma accidentului, toti cinci au fost dusi la spital, duminica seara fiind externati copiii. In prezent, la Spitalul Judetean Brasov se mai afla Huidu, sotia sa si bona copiilor acestora. Cei trei urmeaza sa fie transferati cu ambulante la Spitalul Universitar din Capitala.

Serban Huidu are un traumatism cranian minor si o contuzie toracica, insa starea sa este buna si poate fi externat, alaturi de sotia sa si de bona copiilor. Sotia sa a suferit, de asemenea, o contuzie toracica si exista suspiciunea unei fracturi la mana, insa si starea acesteia este buna si poate fi externata.

Potrivit sursei citate, a fost investigata si bona copiilor lui Serban Huidu, care are un traumatism cranio-cerebral, o contuzie la coloana cervicala, o contuzie toracica si un traumatism la genunchi.

Adrian Albota a precizat ca familia Huidu a solicitat transferul la Spitalul Universitar din Bucuresti, iar in acest sens s-a luat legatura cu managerul acestei unitati medicale, urmand ca cei trei sa fie trimisi in Capitala. Bona copiilor, care se afla in stare mai grava, va fi transferata la Bucuresti cu o salvare de la Serviciul de Ambulanta, iar in cazul sotilor Huidu va fi gasita o firma privata, de catre familie, pentru transportul in Capitala.

Serban Huidu a fost audiat, luni, la Spitalul Judetean Brasov. Prim-procurorul Parchetului Judecatoriei Brasov, Carmina Reit, a confirmat ca Huidu a fost audiat la spital, insa nu a dat detalii despre declaratia pe care acesta a dat-o anchetatorilor.

"A fost audiat astazi si cu siguranta va mai fi audiat pe parcursul cercetarii", a declarat Reit.

Ce viteza avea masina lui Huidu in momentul impactului? VIDEO simulare cu accidentul

Medicul Catalin Carstoiu a spus ca a fost contactat inca de duminica seara de medicii brasoveni cu privire la transferul lui Serban Huidu, al sotiei lui si al bonei copiilor acestora. "Am vorbit inca de aseara cu medicii brasoveni si am cazut de acord ca pentru pacienti ar fi mai bine sa fie transferati in Bucuresti, fiind mai aproape de casa si cunoscand echipa medicala de la SUUB", a precizat Catalin Carstoiu.

A murit si a treia victima a accidentului produs de Serban Huidu

El a mai spus ca sotia lui Serban Huidu si bona ar putea fi internate in Clinica de ortopedie a SUUB.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO