EXACT in acelasi loc, in 2009 Huidu a ramas fara carnet: Nu contest ca am gresit, trebuie sa platesc

Dată publicare: 16-10-2011 14:11
Dată actualizare: 27-10-2012 15:00


Serban Huidu PrimaTv

Politia din Brasov a postat pe site-ul sau un comunicat de presa pe data de 24.01.2009, in momentul in care Serban Huidu isi pierdea permisul auto pentru depasire pe linie continua in exact aceeasi zona de la Timisu de Sus.

Iata cum arata informarea de la Politie,

"In data de 24.01.2009, ora 12.15, politistii Servicului de Politie Rutiera Brasov l-au depistat in traficul rutier, pe D.N.1, la km. 147+800 m, pe H.Serban, 32 ani, din Bucuresti, care, aflat la volanul unui autoturism Alfa Romeo, circuland dinspre Predeal spre Brasov, a efectuat o depasire neregulamentara a unei coloane de autovehicule aflate in miscare,incalcand marcajul continuu de pe carosabil.

HARTA. Drumul pe care Serban Huidu a fost implicat in accident

De asemenea, politistii au constatat si ca placuta cu numarul de inmatriculare din spatele autoturismului era murdara, numarul nefiind vizibil. Conducatorul auto in cauza a fost amendat contraventional cu 120 lei, respectiv 60 lei, conform prevederilor articolelor 120 si 143 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr.195/2002, republicata, si, de asemenea, i s-a retinut permisul de conducere pe o perioada de 30 de zile."

Serban Huidu, implicat intr-un accident rutier GRAV. Doua persoane au murit

Imediat dupa incidentul cu pricina, Serban Huidu comenta pe blogul sau:

"Nu contest ca am gresit si ca trebuie sa platesc (oricum daca esti persoana cunoscuta esti vinovat prin definitie), dar sa stai cu radarul ascuns si la panda “poate mai pica ceva” in 2009 e de neconceput.

Sectorul de drum nu era periculos, e virajat, nu sunt viteze mari, dar metehnele politistului-militian nu au disparut din pacate!

Infatuarea, grobianismul, tratarea smechereasca a soferilor este aceeasi ca acum 20 de ani pentru ca, din pacate, mai trebuie sa treaca o generatie pana sa ne ajunga frumos amenda acasa si daca ai gresit sa poti plati fara a suporta ranjetul de satisfactie al “plotonierului” Martinescu pe care-l propun la avansare.

Pe mazga aia de afara mi-a dat inclusiv amenda ca aveam numerele murdare."

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO