"Avea peste 100 de km la ora". Accidentul lui Serban Huidu, vazut prin ochii unui martor. VIDEO


Ultimul update: Luni 13 August 2012 03:30
Data publicarii: Luni 17 Octombrie 2011 11:13
Categorie: Stiri actuale

Politistii avanseaza ca prima varianta de lucru posibilitatea ca masina realizatorului de televiziune sa fi derapat pe DN1 si din aceasta cauza s-ar fi produs tragedia. In prezent, Serban Huidu este acuzat de ucidere din culpa, in forma agravanta.

De la prima ora procurorii de caz au incercat sa adune cat mai multe date. Vor sa afle cum si de ce a ajuns Serban Huidu pe contrasens, pe DN1 peste linia continua.

In Timisul de Sus, o zona cu serpentine, realizatorul TV a fost avertizat prin panouri succesive ca urmeaza o curba periculoasa la dreapta. Inca inexplicabil, a nimerit pe cealalta banda. Cu aproximativ 60 de metri inainate de producerea accidentului, chiar si in conditii meteo favorabile, si nu pe ninsoare ca duminica, Huidu se putea trezi in orice secunda cu o alta masina in fata. Vizibilitatea este extrem de redusa. Nu luam in calcul si viteza.

La randul sau soferul autoturismului Logan a intrat intr-un unghi mort si n-a mai apucat sa traga de volan intr-o fractiune de secunda.

Practic niciunul dintre ei nu putea sa evite impactul.

Anchetatorii au venit astazi cu primele lor ipoteze. Si Serban Huidu a declarat ca a derapat. Luni, criminalistii s-au intors pentru masuratori, dar au si alte teorii.

De pilda depasirea neregulamentara, dar si patrunderea pe contrasens ca sa nu loveasca din spate un autovehicul care circula in fata.

Desi Serban Huidu are doar un traumatism cranian minor, medicii au insistat sa il tina o noapte sub supraveghere. S-au temut sa nu apara complicatii mai ales ca pacientul a suferit recent un accident grav la sky un Austria.

Serban Huidu nu ar fi la prima abatere in trafic. De cand are carnet a fost sanctionat de 14 ori.

De doua ori i s-a suspendat permisul. In 2005 pentru ca nu a respectat culoarea rosie a semaforului iar in 2009 pentru trecere pe linia continua chiar in locul in care a avut tragedia.

Pentru lamuriri suplimentare politistii din Brasov au discutat pe rand cu sotia realizatorului Tv dar si cu bona familiei.

Pe internet s-au lansat diferite dezbateri in jurul tragediei provocate de Serban Huidu. Oamenii ii transmit acestuia diferite mesaje, unele de incurajare, altele critice, insa se intreaba de ce autoritatile nu dau detalii pe care la alte accidente le comunicau in prima instanta.

Serban Huidu a plecat din spital in timpul conferintei medicilor. "Sotia si bona vor fi spitalizate"

Cat costa masina lui Serban Huidu. A facut praf un Logan si nici macar nu i s-a spart parbrizul

Iata o privire exacta a LOCULUI ACCIDENTULUI:

Una dintre intrebari ar fi: Cu ce viteza circula Huidu in momentul in care nu a mai reusit sa ia virajul si a intrat in plin in Dacia Logan?

 Politia Rutiera: Serban Huidu, prins in acelasi loc, in august, cu 99 km/h, desi limita e de 50 km/h

Va face sau nu Serban Huidu 8 ani de inchisoare? Iata-l imediat dupa accident. Imagini dramatice cu el protejandu-si familia. VIDEO

Iata o simulare a accidentului, facuta de site-ul www.pur-romanesc.net.

VIDEO PROTVPLUS.RO