Tanara care a fost rapita de fostul iubit, gasita impuscata in cap. Cine este Adrian Hladii, suspectul de crima. FOTO

×
Codul embed a fost copiat

Film de groaza la Oradea, unde o tanara de 24 de ani a fost gasita impuscata in cap si abandonata intr-o masina, pe malul Crisului. Politistii care il cauta pe criminal poarta veste anti-glont.

Asta dupa ce au aflat ca, miercuri dimineata, individul o astepta pe fata in fata casei inarmat si cu un buchet de flori. Dar ea a iesit însotita de un tanar pe care agresorul l-a impuscat din gelozie, probabil. Apoi, a rapit fata si a fugit, iar mai tarziu ea a fost descoperită moarta.

Tanara de 24 de ani a fost gasita intr-un autoturism abandonat pe malul Crisului Repede, pe un teren viran de langa Oradea. Este masina cu care individul a fugit dupa ce l-a impuscat pe barbatul care o insotea pe fata, apoi a luat-o pe ea cu forta si au disparut.

Filmul zilei este ingrozitor. La ora 9:00 dimineata, un tanar
impuscat fugea pe o strada si striga dupa ajutor. Anchetatorii cred ca este actualul iubit al tinerei.

Citește și
barbat brazilia
Un barbat impuscat in fata a speriat un spital intreg. Medicii si pacientii au crezut ca era "posedat". VIDEO
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Floare Caciora, martor: "Omul o venit fuga pana aici, dincoace de trecerea de pietoni si a strigat: "Ajutor, ajutor, ajutor ca mor, mor, mor. Sunati la 112!" L-am vazut ca-i plin de sange."

Imediat, criminalistii si anchetatorii au ajuns in zona. Au aflat ca victima si femeia care a fost gasita mai tarziu moarta in masina, iesisera din aceeasi casa. Undeva, in apropiere, pandea agresorul, cu un buchet de flori in mana, spun martorii. Cand a vazut ca fata nu era singura, a tras in cel pe care l-a considerat probabil rival si a luat-o pe ea cu forta. Alertati, politistii au inceput cautarile.

"Am auzit ca a asteptat-o cineva cu un buchet de flori si fata a iesit din casa cu altcineva, insotita de altcineva. Cine a fost, amant, zugrav, instalator, nu se stie", spune o vecina.

Autoturismul fetei a ramas in fata casei, iar politistii au gasit pe caroserie urme de impuscaturi.

Agaftea Vaina, vecina: "Noi eram la cafea si am auzit doua impuscaturi afara si sotul a iesit, s-a uitat pe geam. N-a mai vazut dupa care s-a auzit inca o impuscatura."

Cateva ore mai tarziu, anchetatorii aveau sa o gaseasca si pe tanara de 24 de ani impuscata in cap.

Vecinii spun ca au auzit deseori scandaluri in casa tinerei de 24 de ani.

Valeriu Vaina, vecin: "Faceau galagie, se certau, in urma cu ceva vreme s-au batut."

Intre timp, barbatul impuscat a fost dus imediat la spital.

Dr. Hadrian Borcea, sef UPU Oradea: "Pacientul a fost adus de un echipaj al Serviciului de Ambulanta prezentand o plaga impuscata la nivelul regiunii latero-cervicale."

Politistii care il cauta pe fugar peste tot poarta veste anti-glont si sunt extrem de precauti, pentru ca individul este inarmat si periculos.

Cine este suspectul. Adrian Hladii a fost dat in urmarire nationala si consemn la frontiera

Suspectul acuzat ca a ucis o tanara in varsta de 24 de ani pe care a impuscat-o in cap si a tras cu pistolul asupra unui alt barbat pe care l-a ranit a fost identificat, fiind un barbat de 38 de ani, din Oradea, dat in urmarire nationala si in consemn la frontiera. Potrivit presei locale, barbatul si tanara - Dalia Duca - ar fi avut o relatie.

El este cautat de catre politistii din Bihor si din judetele invecinate, dar si cu omologii lor din Ungaria.

Potrivit Inspectoratuilui Judetean de Politie Bihor, barbatul banuit ca ar fi fost implicat in evenimentele produse, miercuri, la Oradea, in urma carora o tanara a fost impuscata mortal si un alt barbat a fost ranit a fost identificat si se numeste Adrian Hladii, in varsta de 38 de ani, din municipiul Oradea.

Barbatul are 1,73 m inaltime, constitutie robusta, par negru, ochi caprui si nu se cunosc detalii despre imbracamintea pe care o poarta.

"Politistii bihoreni desfasoara ample operatiuni de cautare a sa. Acesta a fost dat in urmarire nationala si in consemn la frontiera, politistii bihoreni au luat legatura cu colegii din toate judetele invecinate si cu omologii din Ungaria, au fost instalate filtre in trafic, se efectuaza scotociri, la operatiunile desfasurate pentru prinderea sa participand si echipe de politisti insotite de caini de urma. Cetatenii care pot furniza orice informatii in legatura cu aceasta persoana sunt rugati sa contacteze cea mai apropiata unitate de Politie si sa apeleze gratuit numarul de telefon 112!”, se arata in comunicatul Inspectoratuilui Judetean de Politie Bihor.

Potrivit sursei citate, in acest caz se fac ample cercetari si investigatii de catre politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bihor, sub directa coordonare a procurilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor.

Barbatul impuscat in umar a fost operat si este in afara pericolului. Agresorul, inarmat si inca in libertate

Barbatul impuscat, miercuri, la Oradea, in urma unui scandal izbucnit din cauza unei femei a fost operat de catre medicii de la Spitalul Judetean care i-au scos glontul ramas in omoplat si este in afara oricarui pericol. Agresorul sau, care a ucis ulterior si femeia pentru care s-au certat impuscand-o in cap, este in continuare in libertate, inarmat, fiind dat in urmarire nationala si cautat de politistii din mai multe judete.

Managerul Spitalului Judetean Oradea, Gheorghe Carp, a declarat, miercuri seara, ca barbatul impuscat miercuri dimineata intr-un cartier din municipiul Oradea a fost operat de catre medicii unitatii medicale si in prezent este in afara oricarui pericol, fiind internat in sectia de chirurgie. Carp a spus ca barbatul a avut noroc deoarece glontul nu i-a atins niciun vas de sange mare, estimarile medicilor fiind ca pacientul se va recupera, in aproximativ sase zile putand fiu externat.

Agresorul acestuia, care a impuscat-o mortal in cap pe tanara de 24 de ani de la care cei doi barbati s-au certat, este in continuare in libertate, fiind inarmat. Ei a fost cautat, miercuri seara, de catre politistii din Oradea chiar si cu ajutorul cainilor specializati in identificarea urmelor, insa fara niciun rezultat.

Surse judiciare au declarat, miercuri, pentru News.ro ca tanara de 24 de ani care a fost impuscata in cap de catre barbatul cautat este fiica unui fost ofiter de politie, iar agresorul sau, cu care ar fi avut o relatie, este un interlop din Oradea cunoscut sub porecla "Adi Grasu”.

Barbatul a fost judecat intr-un caz de furt in 2006, insa a fost achitat de Judecatoria Oradea.

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Automobilul in care a fost ucis rapperul Notorious BIG, estimat la 1,5 milioane de dolari, a fost scos la licitatie
Automobilul in care a fost ucis rapperul Notorious BIG, estimat la 1,5 milioane de dolari, a fost scos la licitatie

Automobilul de tip SUV in care a fost impuscat mortal rapperul american Notorious BIG in urma cu 20 de ani, estimat la 1,5 milioane de dolari, a fost pus in vanzare la o licitatie organizata de casa Moments in Time.

Un barbat impuscat in fata a speriat un spital intreg. Medicii si pacientii au crezut ca era
Un barbat impuscat in fata a speriat un spital intreg. Medicii si pacientii au crezut ca era "posedat". VIDEO

Un barbat care se afla intr-un spital din Brazilia, dupa ce a fost impuscat in fata, a fost filmat in timp ce mergea prin sala de asteptare de parca ar fi fost “posedat”.

Barbatul din Targu Mures care si-a impuscat mortal iubita cu o arma de vanatoare, arestat. Risca inchisoare pe viata
Barbatul din Targu Mures care si-a impuscat mortal iubita cu o arma de vanatoare, arestat. Risca inchisoare pe viata

Barbatul din Targu Mures care si-a executat fosta iubita cu arma de vanatoare a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Adolescent de 16 ani, la un pas de moarte dupa ce un prieten l-a impuscat accidental cu o pusca. Cum s-a intamplat totul
Adolescent de 16 ani, la un pas de moarte dupa ce un prieten l-a impuscat accidental cu o pusca. Cum s-a intamplat totul

Un adolescent de 16 ani a fost la un pas de moarte, dupa ce un prieten l-a impuscat accidental in picior cu o pusca de vanatoare. Alicele i-au trecut prin genunchi la aproximativ 2 cm de artera femurala.

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.