Dan Condurache, Gheorghe Dinica si Marin Moraru in “Aniela”!

Aniela

“Pregatim o mare lovitura de televiziune!”, marturiseste Gheorghe Dinica.

Dinica, Dana Dembinski, Marin Moraru si Dan Condurache vor face parte din distributia de exceptie a celui mai ambitios proiect marca Promance, companie a MediaPro Pictures, primul serial romanesc de epoca ’’Aniela”, productie ce va fi difuzata ACASA din toamna.

Pentru Gheorghe Dinica colaborarea cu Promance continua cu un nou rol important in ’’Aniela”.

De aceasta data actorul il lasa in urma pe bulibasa Aurica si imbraca haine de general: “Eu voi fi Grigorie Vulturesco, un general in rezerva si erou al Romaniei de la inceputul secolului XX. Personajul meu e altceva decat ce am jucat pana acum in ‘’’Inima de tigan” si apoi in ’’Regina”. Este un rol greu, dar si frumos in egala masura. Pregatim o mare lovitura de televiziune- primul serial romanesc de epoca si facem asta pentru cei de acasa”, marturiseste marele actor Gheorghe Dinica.

Dan Condurache il va interpreta pe Iorgu Vulturesco, un om de afaceri respectabil sI putred de bogat, iar actorul este incantat de personajul sau si de complexitatea intregului proiect: "Sotia mea a gasit fotografii cu bunicul meu in uniforma de subofiter al armatei romane, e o lume care m-a privit intrebator toata copilaria. Pe strabunic nu am reusit sa il cunosc, ei erau exact personajele din acest viitor proiect. Poate Dumnezeu a dat ca sa imi intorc o privire mai serioasa si mai aplicata catre lumea din care provenim cu totii, o lume poate mai parfumata dar la fel de cruda cum e viata intotdeauna. Povara e cu atat mai mare cu cat postul ACASA si-a facut un obicei de a gestiona succesul la public, complicitatea cu regizorii o sa ma ajute sa nu dezamagesc. “Aniela” este o mare incercare. Sper sa reusim sa repovestim niste ani care sunt mai departati de noi si ar trebui sa ne mangaiem mai atent trecutul cu ocazia acestei aventuri", povesteste Dan Condurache.

Citește și
Nicoleta Luciu
Nicoleta Luciu si Diana Dumitrescu, roluri negative in telenovela Aniela
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Dana Dembinski va interpreta un personaj principal, pe Eufrosina Vulturesco, mama lui Radu (Denis Stefan) si sotia lui Iorgu (Dan Condurache).

Ma bucur ca mi s-a dat aceasta oportunitate sa pot juca intr-un serial de epoca, primul de acest fel realizat in Romania alaturi de nume mari ale scenei romanesti. Pentru mine este o mare onoare. Cel mai greu cred ca va fi sa redau exact limbajul vremii si atitudinea, total diferite de cele din vremea noastra”, spune actrita.

Marin Moraru va juca rolul lui Costica, un om simplu, de calitate, tatal Niculinei (Sabina Posea): ’’Primul serial de epoca romanesc ’’Aniela’’ are un scenariu excelent, personaje bine conturate si vorbeste despre o epoca plina de savoare. Costumele, ambianta, limbajul, toate apartin unor vremuri minunate si pentru mine este mare bucurie si placere sa joc in aceasta productie mai ales ca ma voi intalni din nou pe platouri cu bunul meu prieten, Gheorghe Dinica’’, marturiseste Marin Moraru.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Florina Cercel, Laura Cosoi si Andreea Patrascu joaca in
Florina Cercel, Laura Cosoi si Andreea Patrascu joaca in "Aniela"!

Primul serial romanesc de epoca, ’’Aniela’’, o ambitioasa productie marca Promance, care va fi difuzata din aceasta toamna ACASA, aduce pe micul ecran o distributie de zile mari.

Nicoleta Luciu si Diana Dumitrescu, roluri negative in telenovela Aniela
Nicoleta Luciu si Diana Dumitrescu, roluri negative in telenovela Aniela

Nicoleta Luciu, Diana Dumitrescu si Emil Mandanac vor fi antagonistii primului serial romanesc de epoca, ’’Aniela”, o productie marca Promance, care va fi difuzat din toamna ACASA.

"Aniela", primul serial romanesc de epoca, din toamna, la Acasa TV

Adela Popescu, Denis Stefan, Bogdan Albulescu si Sabina Posea vor fi protagonistii primului serial romanesc de epoca, ’’Aniela’’, si vor da viata din toamna unor personaje cu povesti fascinante.

Recomandări
Ședință decisivă a coaliției luni, după explicațiile lui Cîrstoiu. „Eram un om respectat, acum am devenit omul negru”
Ședință decisivă a coaliției luni, după explicațiile lui Cîrstoiu. „Eram un om respectat, acum am devenit omul negru”

După ce liderii PSD și PNL i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate, medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al celor două partide la primăria Capitalei, a anunțat ieri că mandatul său este pe masa coaliției.

Cutremur cu magnitudinea 5, raportat vineri noapte. Unde a fost resimțit
Cutremur cu magnitudinea 5, raportat vineri noapte. Unde a fost resimțit

Un cutremur semnificativ cu magnitudinea de 5 a fost raportat vineri noapte, la ora 23:59:32, ora locală a României.

 

Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington
Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington

Statele Unite şi-au dat vineri acordul de a-şi retrage din Niger cei 1.000 de soldaţi angajaţi acolo în lupta antijihadistă, au anunţat mai mulţi responsabili americani sub protecţia anonimatului, scrie AFP.