Dan Condurache, Gheorghe Dinica si Marin Moraru in “Aniela”!

Ultima actualizare: 16-05-2012 12:40
Aniela

“Pregatim o mare lovitura de televiziune!”, marturiseste Gheorghe Dinica.

Dinica, Dana Dembinski, Marin Moraru si Dan Condurache vor face parte din distributia de exceptie a celui mai ambitios proiect marca Promance, companie a MediaPro Pictures, primul serial romanesc de epoca ’’Aniela”, productie ce va fi difuzata ACASA din toamna.

Pentru Gheorghe Dinica colaborarea cu Promance continua cu un nou rol important in ’’Aniela”.

De aceasta data actorul il lasa in urma pe bulibasa Aurica si imbraca haine de general: “Eu voi fi Grigorie Vulturesco, un general in rezerva si erou al Romaniei de la inceputul secolului XX. Personajul meu e altceva decat ce am jucat pana acum in ‘’’Inima de tigan” si apoi in ’’Regina”. Este un rol greu, dar si frumos in egala masura. Pregatim o mare lovitura de televiziune- primul serial romanesc de epoca si facem asta pentru cei de acasa”, marturiseste marele actor Gheorghe Dinica.

Dan Condurache il va interpreta pe Iorgu Vulturesco, un om de afaceri respectabil sI putred de bogat, iar actorul este incantat de personajul sau si de complexitatea intregului proiect: "Sotia mea a gasit fotografii cu bunicul meu in uniforma de subofiter al armatei romane, e o lume care m-a privit intrebator toata copilaria. Pe strabunic nu am reusit sa il cunosc, ei erau exact personajele din acest viitor proiect. Poate Dumnezeu a dat ca sa imi intorc o privire mai serioasa si mai aplicata catre lumea din care provenim cu totii, o lume poate mai parfumata dar la fel de cruda cum e viata intotdeauna. Povara e cu atat mai mare cu cat postul ACASA si-a facut un obicei de a gestiona succesul la public, complicitatea cu regizorii o sa ma ajute sa nu dezamagesc. “Aniela” este o mare incercare. Sper sa reusim sa repovestim niste ani care sunt mai departati de noi si ar trebui sa ne mangaiem mai atent trecutul cu ocazia acestei aventuri", povesteste Dan Condurache.

Dana Dembinski va interpreta un personaj principal, pe Eufrosina Vulturesco, mama lui Radu (Denis Stefan) si sotia lui Iorgu (Dan Condurache).

Ma bucur ca mi s-a dat aceasta oportunitate sa pot juca intr-un serial de epoca, primul de acest fel realizat in Romania alaturi de nume mari ale scenei romanesti. Pentru mine este o mare onoare. Cel mai greu cred ca va fi sa redau exact limbajul vremii si atitudinea, total diferite de cele din vremea noastra”, spune actrita.

Marin Moraru va juca rolul lui Costica, un om simplu, de calitate, tatal Niculinei (Sabina Posea): ’’Primul serial de epoca romanesc ’’Aniela’’ are un scenariu excelent, personaje bine conturate si vorbeste despre o epoca plina de savoare. Costumele, ambianta, limbajul, toate apartin unor vremuri minunate si pentru mine este mare bucurie si placere sa joc in aceasta productie mai ales ca ma voi intalni din nou pe platouri cu bunul meu prieten, Gheorghe Dinica’’, marturiseste Marin Moraru.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO