Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Celine Dion si-a condus sotul pe ultimul drum. Artista a inceput sa planga cand multimea a aplaudat, la biserica. VIDEO

celine dion

Celine Dion si-a inmormantat vineri sotul, raspus de cancer. In decurs de numai cateva zile, artista si-a pierdut si fratele, de asemenea bolnav de cancer.

Trupul lui Rene Angeli a fost depus la biserica Notre-Dame din Montreal, acolo unde Celine si sotul ei s-au casatorit. La iesirea din biserica a rasunat o melodie a interpretei iar toata lumea prezenta la funeralii s-a sculat in picioare si a aplaudat.

La inmormantare artista a fost nedespartita de cei trei fii pe care i-a avut cu Rene si s-a straduit din toate puterile sa nu se lase coplesita de durere. Imbracata din cap in picioare in negru, Celine Dion a izbucnit in plans cand lumea a inceput sa aplaude.

celine dion

La intrarea in biserica oamenii au format cozi imense, multimea dorindu-si sa-si ia ramas bun de la artist. Celine Dion a ramas uimita de numarul mare de oameni care au venit sa-i aduca un ultim omagiu sotului sau. Aceasta a fost impresionata de numarul mare de fani veniti la funeralii si a declarat ca isi va continua cariera pentru Rene, dar si pentru oamenii care o iubesc.

celine dion

Foto: Getty

Celine Dion va sustine pe 3 februarie un concert in memoria sotului sau in Las Vegas.

 

Sursa: Pro TV Chisinau, Data publicarii: 23 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: celine dion, inmormantare, sot,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed