Portret: Permutari si increngaturi dambovitene

×
Codul embed a fost copiat

Masuratori din cap pana in picioare, cu accent pe partea posterioara si pe cea… esentiala, din fata. Un zambet ghidus sau, dupa caz, o grimasa aroganta.

Asa incep idilele din cluburile de fite din Romania. Ne aflam intr-un cerc select, de nepatruns pentru muritori. Nicio analiza a "Melrose Place-ului" autohton, unde toata lumea se cupleaza, prin rotatie, cu toata lumea, nu poate sa inceapa fara cateva precizari.

Exista, ca la orice curte regala, un mascul alfa si o femela omega. Regele si regina. Cei in jurul carora se invarte universul. Dupa cum, bineinteles, exista supusi de rand, barfitori si clevetitori, codoase si armasari feroce, domnite la ananghie si cavaleri gata sa vina cu Q sheptele cel alb, sa le salveze.

DAU GOL DIN ORICE POZITIE: Poponet, Maria, Anna, Alex

A fost o data ca niciodata un cavaler cu mostenire rasunatoare. Nimeni nu isi mai aduce aminte, probabil, de ce i s-a spus "Poponet". O iubita a vrut sa arate cat de multumita era sau o ziarista a picat in mrejele interzise ale distinsului.

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Cert e ca, peste noapte, Codin Maticiuc a devenit cunoscut sub acest... renume. Porecla e un cuvant prea mic. „Poponet” a fost parca din totdeauna. Fie ca prin patul lui au trecut stiriste, modele sau cantarete. Niciodata ilustre necunoscute.

Caci se stie: cea care se afiseaza cu Codin sare direct pe firmamentul celebritatii si isi traieste gloria. Fie si pentru 15 minute. Codin e atat de bun, incat le iubeste pe toate: Anamaria, Raluca, Corina, Andreea, Lavinia, Roxana. Si ele il iubesc. Doar le trateaza ca pe niste doamne. Le duce la club, le ia sampanie scumpa, le arata p..artile frumoase ale Europei, ba chiar le si culturalizeaza, pe la teatru. Nu s-a inventat pana acum glascior sa se planga de el.

In ultima vreme, al nostru pare sa-si fi gasit cireasa de pe tort. Anna Lesko, la randu-i cuceritoare de top, l-a vrajit cumva. Par sa o duca bine, in ciuda unei scurte rataciri a domnitei, care si-a cautat alinarea in bratele fostului barbat al Mihaelei Radulescu, Elan Schwartzenberg.

Baiat dragut si de gasca, vorba Elenei Basescu, altruistul Poponet si-a zis ca si tovarasii sai de distractii trebuie sa guste din dulceata fetitelor de Bucuresti. Asa ca, incetisor, au inceput sa ridice pretentii si sa apara pe firmament Alex Erbasu, Syda, Nicola, Costelus Casuneanu, fratii Ivanof sau Plapcianu. Numele mari raman, insa, tot la Codin in agenda.

Ca orice Curte, si cea damboviteana are o regina: Maria Marinescu. Desi regele Poponet nu i-a iesit, pana acum, in drum (cel putin, asa stim noi, plebea ), e clar ca avem de-a face cu… corespondentul sau feminin.

O domnisoara care si-a tot cautat adevarata dragoste ani buni. Pentru ca nu o gasea, a inceput sa scotoceasca prin cele mai slab luminate unghere ale Bucurestilor: cluburile de fite.

A crezut ca iubirea sa poarta, pe rand, numele lui Alex, Tudor, Cristi, Boby, Costelus sau... Ion Ion. Cu cel din urma a si mers la Starea Civila. S-a fript, insa, pentru ca gandul tanarului Tiriac zbura la eterna sa pasiune Ileana Lazariuc. Lista Mariei este, pentru moment, inchisa: pare sa isi fi gasit alinarea in bratele tanarului domn Frank, cu care si s-a maritat.

Nu puteam sa ratam un adevar… adevarat! Desi sunt rivale mai mult sau mai putin declarate, Maria Marinescu si Andreea Raicu si-au impartit vreo trei sau patru iubiti ca… surorile. Ca, daca merge la baieti, de ce nu ar merge si la fete?!

Un loc aparte il ocupa Irinel Columbeanu, un domn din "Vechea garda". Cuceririle sale faceau istorie, intr-o anumita epoca. El a propulsat-o pe Anna Lesko, dar a luat-o de nevasta pe Monica Gabor. Fericita si incantata de high-life-ul dambovitean, Moni si-a adus de la Bacau surioara, pe Ramona.

Care n-a stat prea mult pe margine si s-a aruncat cu capul inainte in matematica de Dorobanti. Au rezultat tot felul de combinatii, chiar si cu barbate insurati. Ceea ce nu prea da bine: la Curte nu se poarta sa te bagi peste partenerul altcuiva pana nu se termina iubirea!!!

POARTA LOR E MEREU DESCHISA: Corina, Anamaria, Raluca, Frank

Nimic nu este la intamplare in clubul nostru. Nimeni nu ajunge usor la bratul unui fante de Dorobanti. Trebuie sa aiba macar o amarata de aparitie in ziar, la pagina 5 sau anunturi cu poza. Daca nu si un videoclip, ca sa nu mai vorbim de o emisiune la TV!

In caz invers e si mai clar: daca nu ai o masina care sa sara de 30 de batrane si un cont atoatefacator in banca, nici sa nu indraznesti sa ridici privirea din podea, saracule!

Combinatii de „n” luate de cate ori e nevoie

Un lucru e cert: e greu sa ajung in elita, dar e si mai si sa te mentii! Mai ales daca te gadila placut ideea ca viata ta de noapte are un pic de glam. In plus, te-ai obisnuit sa ai de toate: sa nu iti lipseasca nici paradele, nici hainutele de firma, cumparate in sesiuni de shopping obositoare, la Milano sau in State!

Sa nu ne miram, deci, ca pradatorii de noapte au si acum victime sigure printre, culmea, aceleasi personaje de mai sus. Stau la aceeasi masa in club. Schimba doar bratul de care atarna, din cand in cand. Pana la urma, nimeni nu se supara! Sa curga, deci, sampania, ca permutari inca se mai pot face!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Un ambasador neoficial al Romaniei: Remus Azoitei, colectionarul de Dacia 1300
Un ambasador neoficial al Romaniei: Remus Azoitei, colectionarul de Dacia 1300

Cunoscutul violonist stabilit in Marea Britanie conduce zilnic o masina care ii aminteste de cea a tatalui sau.

Cine este Tomislav Nikolici: un fost ultranationalist, ales presedinte al Serbiei
Cine este Tomislav Nikolici: un fost ultranationalist, ales presedinte al Serbiei

Liderul principalei forte a opozitiei Tomislav Nikolici, care a fost ales duminica presedinte al Serbiei, este un fost ultranationalist care, fara sa abandoneze retorica populista, s-a reorientat complet propovaduind integrarea europeana.

Alegeri in Franta. Cine e Francois Hollande, omul care l-a invins pe Nicolas Sarkozy
Alegeri in Franta. Cine e Francois Hollande, omul care l-a invins pe Nicolas Sarkozy

Francois Hollande poate fi considerat opusul lui Nicolas Sarkozy. El este, dincolo de divergentele politice, un barbat amabil si care doreste consensul, criticat insa pentru delicatetea, nehotararea si lipsa sa de experinta, relateaza AFP.

Recomandări
Ședință decisivă a coaliției luni, după explicațiile lui Cîrstoiu. „Eram un om respectat, acum am devenit omul negru”
Ședință decisivă a coaliției luni, după explicațiile lui Cîrstoiu. „Eram un om respectat, acum am devenit omul negru”

După ce liderii PSD și PNL i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate, medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al celor două partide la primăria Capitalei, a anunțat ieri că mandatul său este pe masa coaliției.

Cutremur cu magnitudinea 5, raportat vineri noapte. Unde a fost resimțit
Cutremur cu magnitudinea 5, raportat vineri noapte. Unde a fost resimțit

Un cutremur semnificativ cu magnitudinea de 5 a fost raportat vineri noapte, la ora 23:59:32, ora locală a României.

 

Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington
Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington

Statele Unite şi-au dat vineri acordul de a-şi retrage din Niger cei 1.000 de soldaţi angajaţi acolo în lupta antijihadistă, au anunţat mai mulţi responsabili americani sub protecţia anonimatului, scrie AFP.