Portret: Leii, presedintii zodiilor!

×
Codul embed a fost copiat

Daca vrei ca odrasla ta sa ajunga mai mare peste mai mari, regina peste vedete sau barbat cuceritor, trebuie sa faci musai niste calcule si sa il programezi sa se nasca in zodia Leu. Are cele mai mari sanse sa ajunga presedinte (macar in America!).

Leul e zodia masculina de foc. Nici nu se putea altfel din moment ce e guvernata de planeta Soare, cea care sporeste autoritatea, vointa, hotararea, vitalitatea. De toate aceste beneficii s-au bucurat din plin si inca se mai bucura barbati de seama ai lumii.

Sa ne oprim la Barack Obama, fericitul posesor al celui mai ravnit job, cel de presedinte al Statelor Unite ale Americii. E inalt, elegant si clar nu ii lipseste determinarea. In spatele zambetului larg si al sotiei iubitoare, probabil se afla ceva secrete, dar sunt atat de bine ascunse incat te limitezi sa te gandesti si sa te minunezi doar de faptul ca e "Cel mai puternic om de pe Planeta" si "Primul presedinte american de culoare".

Daca suntem pe linia prezidentiala, sa ne oprim la Bill Clinton, candva si el "Cel mai puternic barbat". Degraba iubitor de frumos, fostul presedinte s-a remarcat monden prin pasiunea pentru saxofoane si stagiare la Casa Alba.

La catastif scrie ca "Leul se va arunca bucuros in valtoarea unei delicioase aventuri romantice cu tine daca il adori, il flatezi si il respecti mai ceva ca pe un star de cinema". Lui i-a reusit!

Citește și
Sarah Jessica Parker
Portret: FUP (Femei Urate, dar cu Personalitate)
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Pe urmele predecesorilor calca un alt domn celebru. Arnold Schwarzenegger a fost de vreo cateva ori "Mister World", a omorat inamici din toate categoriile si din toate timpurile si, incet-incet, a ajuns in politica. Multi cred ca fostul actor cu muschi de otel e atat de determinat incat nu ar fi o surpriza sa ne trezim cu el la carma Americii.

Daca pomeneam de barbati puternici nu putea sa lipsesca cel care facea mai multe lucruri... in acelasi timp. Toata lumea a auzit de Napoleon!

Despre Lei se spune ca le place sa fie si exuberanti si teatrali. Si, tot la caracteristicile zodiei, se spune ca, pentru ca lumea din jur il ridica pe un postament de laude si consideratie, nativul se considera superior intr-o ierarhie sociala. Se complica lucrurile, nu?

Revenind la chestiuni mai lumesti, ajungem si la doamnele de top ale zodiei. De exemplu, Madonna si Jennifer Lopez. Femei independente, care se simt fericite numai atunci cand li se iau in consideratie calitatile, personalitatea, autoritatea si cand sunt in centrul atentiei. Leoaice veritabile!

Madonna e supranumita "Regina pop", un titlu pe care si l-a castigat cu multa munca, dar si cu o uimitoare putere de a se reinventa de-a lungul timpului. Anul acesta implineste 51 de ani, dar nu da niciun semn ca ar vrea sa se opreasca din cantat, iubit sau... adoptat copii. Chiar daca e vorba de o samanta de scandal sau un pic de teatru, Madonna a stiut ce si cum sa faca astfel incat sa ramana sus.

O alta doamna cu talente de tot felul, Jennifer Lopez a dat dovada de ambitie iesita din comun. Dintr-o dansatoare in videoclipurile celebritatilor, a ajuns ea insasi o vedeta. Ceva ogoliu, ceva vanitate, ceva extravaganta! J.Lo a avut din fiecare cate putin, pana si-a atins scopul. Acum, e mama mandra de gemeni si nevasta unuia dintre cei mai bogati barbati latino din showbizz.

Special pentru final, am pastrat trei barbati din colturi de lume diferite, cu origini diferite, dar cu popularitate, sansa, vitalitate si exuberanta.

Primul se numeste Antonio Banderas, un macho man in adevaratul sens al cuvantului. A facut generatii intregi de admiratoare sa ofteze cand ii vedeau pleata in vant, tenul bronzat si ii auzeau accentul irezistibil. Aveau si de ce! Sexul cu un nativ din Leu se lasa intotdeauna cu scantei pentru ca ii place sa experimenteze tot felul de lucruri si este un amant desavarsit.

Al doilea pe lista e irezistibilul Robert de Niro, senin si extrovertit, iar trasaturile de Leu l-au ajutat sa castige mereu popularitate.

Iar cireasa de pe tort vine chiar din Romania! Marcel Iures poate oricand rivaliza la titlul de "Cel mai interesant barbat din lume". Si-au dat seama de asta si americanii, cand l-au distribuit in filme de top de la Hollywood!

Dupa atatea laude, vin, insa, si atentionarile! Leul este romantic si sentimental, dar uneori prea naiv. Vrea sa lase peste tot o impresie buna, chiar daca poate fi falsa la un moment dat, ceea ce il face sa devina egoist. In plus, se supara usor si de multe ori pastreaza supararea pentru perioade mai lungi de timp. Poti lasa totul la o parte, daca te gandesti ca, aproape oricand, poate sa te surprinda si in mod placut! Orice presedinte are o prima-doamna si orice regina are un rege!

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Portret: Let's ROCK!
Portret: Let's ROCK!

Mai este muzica atitudine sau e doar sunet? Mai gasesc fanii pe altarul carui idol sa scape de surplusul de vene? Mai sunt rapsodiile boeme si te mai trimit ele din extaz direct in infern si inapoi?

Portret: FUP (Femei Urate, dar cu Personalitate)
Portret: FUP (Femei Urate, dar cu Personalitate)

Au schimbat lumea! Fie ca e vorba de eleganta si diplomatia lor, de felul cum tin in fata ecranului milioane de oameni, cum se misca pe terenul de sport.

Portret: Varsatorul- geniu, incapatanat, nobil si talentat
Portret: Varsatorul- geniu, incapatanat, nobil si talentat

Pentru Varsator, verbul dominant este a sti. Nu mai conteaza daca e vorba de muzica, despre cei din jur, de fotbal sau, de ce nu, de a face bani.

Recomandări
Ce a cerut vehement Cătălin Cîrstoiu în ședința coaliției care l-a „descalificat” din cursă. Informații din culise
Ce a cerut vehement Cătălin Cîrstoiu în ședința coaliției care l-a „descalificat” din cursă. Informații din culise

După 15 ore de discuții, liderii PNL și PSD au renunțat la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Generală a Capitalei. Cătălin Cîrstoiu nu a vrut să renunțe, ba chiar a cerut și garanții.

Prima reacție a lui Cîrstoiu, după ce a fost retras din cursă: „Un medic nu abandonează niciodată”
Prima reacție a lui Cîrstoiu, după ce a fost retras din cursă: „Un medic nu abandonează niciodată”

Cătălin Cîrstoiu susține că nu a luat decizia de face un pas înapoi „pentru că un medic nu abandonează niciodată” şi că, „în fond, decizia politică trebuie să revină liderilor politici”.

Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ
Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ

Meteorologii anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, dar şi precipitaţii mixte la munte.