SOCANT! Accidente care au ingrozit lumea! Unii scapa cu viata, altii nu

×
Codul embed a fost copiat

Spulberati de masini ca la popice, stiviti, aruncati prin aer! Sunt povestile mai multor pietoni care au trecut prin clipe teribile, atunci cand din cauza inconstientei, a neatentiei sau a bauturii au fost implicati in accidente rutiere spectaculoase.

Unii dintre ei au scapat in mod miraculous, altii nu au fost la fel de norocosi… Dar sa-i luam pe rand.

Prima oprire: Turcia. Un baietel de numai cativa ani, Muhamed, supravietuieste in mod miraculos dupa ce o masina, scapata de sub control, “zboara” pur si simplu peste scarile unui magazin, lovindu-l in plin pe baiat. Acesta este aruncat in aer si izbit de pamant de la cel putin doi metri inaltime.

Soarta a tinut si cu un tanar din China. Barbatul se juca cu mingea pe o stada, cand, din cauza unui autobuz parcat in mijlocul unei intersectii, acesta este lovit de o dubita, la numai un metru de trecerea de pietoni. Din fericire soferul il transporta imediat la spital si tanarul scapa cu viata.

Scene cutremuratoare si in orasul Rostov-pe Don, din Rusia. O masina sapata de sub control loveste in plin patru pietoni care asteptau la semafor. In ciuda impactului devastator, trei dintre acestea dau inca semne de viata.

Citește și
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Nu la fel de norocos a fost un barbat din Jersey, Statele Unite, pe care gestul inuman al unui sofer l-a bagat in spital, in coma. Aflat pe o trecere de pietoni si exasperat ca niciun sofer nu-i acorda prioritate, barbatul se incumeta sa traverseze strada extem de agomerata. Nu apuca sa faca doi pasi si este zdrobit de un sofer, care mai apoi fuge de la locul accidentului.

Inconstienta mortala si in Anglia, unde un motociclist a surprins momentul in care cel mai bun prieten al sau a fost pur si simplu decapitat de un camion, dupa ce incalcase viteza legala de 30 de ori in doar 20 de minute.

Alcoolul nu face casa buna cu… traversatul autostrazii. O demonstreaza povestea unui barbat din Rusia care continua sa bea in timp ce incearca sa se strecoare printre masinile care circula cu o viteza naucitoare. Isi pierde curajul la mijlocul autostrazii si mediteaza pret de mai multe secunde. Cand in sfarsit isi face curaj sa-si continue drumul, este luat in plin de o masina, aruncat in aer mai multi metri si izbit de asfalt unde ramane nemiscat.

Tot in Rusia, in orasul Kirov, un adolescent de numai 13 ani, plecat la plimbare cu masina parintilor, a omorat un tanar si a bagat in spital alti doi. Desi a intrat ca la popice in grupul de tineri, adolescentul nici macar nu a catadicsit sa opreasca. A fost prins o ora mai tarziu si, potrivit politistilor rusi, desi nu este la primul incident de acest fel, nu poate fi inchis din cauza ca nu a implinit inca 16 ani.

Articol recomandat de sport.ro
BREAKING NEWS El va fi antrenorul Barcelonei în sezonul următor!
BREAKING NEWS El va fi antrenorul Barcelonei în sezonul următor!
Citește și...
IMAGINI SOCANTE! Pietoni spulberati ca la popice!
IMAGINI SOCANTE! Pietoni spulberati ca la popice!

UPDATE: Accident cu totul naucitor in orasul rusesc Kirov. Trei oameni au fost proiectati care incotro de o masina ce rula ca pe o pista pentru curse de Formula 1.

Recomandări
Dosarul Mineriadei. Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet. Iliescu, audiat la domiciliu
Dosarul Mineriadei. Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet. Iliescu, audiat la domiciliu

Fostul premier Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu şi fostul director SRI Virgil Măgureanu au fost citaţi, joi dimineaţa, la sediul Parchetului General, pentru a li se aduce la cunoştinţă că au fost puşi din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei.

VIDEO. Moment extrem de bizar, „silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală
VIDEO. Moment extrem de bizar, „silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală

Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, Ioana Ancuța Popoviciu, care a provocat furia familiei victimelor după ce a întrebat dacă tânărul mort în accident e în sală, a fost protagonista unui moment foarte bizar, miercuri.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.