Sadiku, autorul golului Albaniei, comparat cu cel mai mare fotbalist roman: "Baiatul asta e un fel de Hagi"

Ultima actualizare: 23-06-2016 01:01

Sadiku e iubit de albanezi cum e Hagi in Romania! Albanezii din Romania au facut noapte alba dupa victoria istorica in fata nationalei lui Tata Puiu.

Ambasadorul Albaniei in Romania a vazut meciul alaturi de 50 de albanezi, pe o terasa din Bucuresti. Romanii si albanezii s-au avut ca fratii; toata lumea si-a amintit de Hagi si generatia de aur a Romaniei.

Reporter: V-a placut Hagi?
Ilir Tepelena, ambasadorul Albaniei in Romania: Da, foarte mult! Eram mare fan cand juca. Acum nu vad un Hagi la echipa nationala a Romaniei, nu vad un jucator pe care pot sa il memorez.
Reporter: Cine e Hagi al Albaniei?
Ilir Tepelena: Baiatul asta care a dat gol, Sadiku, e un fel de Hagi!

Albanezii din Romania s-ar fi bucurat si daca Stanciu si Alibec castigau meciul. "M-am simtit foarte bine in Romania si iubesc tara asta mai mult decat o iubesc romanii!" - spune din suflet un albanez.

"Imi pare rau pentru Romania, ca sunt de 4 ani aici. Dar sunt foarte fericita pentru Albania" - marturiseste o tanara albaneza.

La Craiova, albanezii s-au impartit in doua tabere. Studentii veniti din Albania au tinut cu ai lor! Au fost si albanezi care au imbracat tricoul Romaniei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO