Vremea 9 noiembrie 2018. Temperaturi ridicate în weekend, în majoritatea regiunilor

Ultimul update: Vineri 09 Noiembrie 2018 10:00
Data publicarii: Vineri 09 Noiembrie 2018 09:31
Categorie: Vremea

Vineri avem o dimineaţă mai rece, cu ceaţă în zonele joase; însă după prânz vremea frumoasă cuprinde aproape toată ţara şi temperaturile depăşesc mediile perioadei.

Şi sâmbătă o să avem vreme destul de bună şi va fi mai cald decât în mod obişnuit. Norii apar în treacăt; dimineața pe la câmpie, revine ceața dar mai târziu soarele se arată peste tot.

Temperaturile se menţin ridicate şi duminică, dar în est, în sud-est şi prin sudul ţării, în prima parte a zilei vremea va fi închisă şi s-ar putea să burniţeze. În celelate zone rămânem cu atmosfera însorită.

Luni se mai încălzeşte puţin şi maximele ajung la 20 de grade. În regiunile intracarpatice o să avem o zi frumoasă, cu cer senin. În schimb, prin sudul şi sud-estul ţării se anunţă înnorări persistente, ploi slabe sau burniţa.

Vremea în fiecare regiune

În Dobrogea şi Bărăgan se anunţă înnorări dar vor fi şi perioade cu soare iar dimineaţa e posibil să apară ceaţă. Temperaturile se menţin în limitele perioadei şi o să avem maxime de cel mult 14...15 grade.

Şi mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, atmosfera va fi închisă în prima parte a zilei şi vor fi condiţii de ceaţă. Mai târziu, apare şi soarele iar maximele termice vor fi comparabile cu cele înregistrate ieri.

În nordul Moldovei şi în Bucovina se anunţă ceaţă la câmpie în orele dimineţii dar după ce se risipeşte ceata se înseninează şi atmosferă va fi plăcută. Termic nu sunt schimbări faţă de ziua trecută.

În nordul Transilvaniei şi prin Maramureş aşteptăm încă o zi frumoasă cu cer curat şi un vânt domol. Se încălzeşte faţă de ziua trecută şi la amiază vor fi cel mult 17 grade Celsius.

În ţinuturile vestice avem şi temperaturi ridicate pentru dată din calendar. Soarele va fi prezent peste tot şi după prânz se vor înregistra frecvent 16 grade Celsius.

În centrul ţării găsim ceață dimineaţa, mai ales în zonele depresionare însă peste zi, atmosfera va fi însorită peste tot. Temperautile maxime vor urca până la 15 grade, în vestul provinciei.

Şi în Oltenia aşteptam vreme bună. Cerul va fi curat şi se mai încălzeşte puţin însă acum dimineaţa pe la câmpie e posibil să apară ceaţă.

În sudul ţării se înseninează şi vom avea o zi plăcută iar temperatura aerului va creşte uşor şi se vor atinge 15 grade Celsius.

Vremea în Bucureşti

În Bucureşti, dimineața, mai sunt condiţii de ceaţă. În timpul zilei se anunţă vreme plăcută, cu nori puţini şi temperaturi ridicate. După prânz se ating 15...16 grade.

Vreme caldă şi frumoasă avem şi sâmbătă, deşi în primele ore mai poate să apară ceaţă. Apoi, se mai încălzeşte puţin şi maximă urca spre 17 grade.

Ziua de duminică ne-aduce cam aceleaşi condiţii: ceaţă sau nori de joasă altitudine dimineaţa; apoi se arată soarele şi se face mai cald. După prânz se vor atinge chiar şi 18 grade în termometre.

Şi luni o să fie cald pentru acesta dată, deşi temperaturile scad uşor. Norii pot să persiste mai multe ore, apar condiţii de burniţa, apoi se va arăta şi soarele.

Vremea la munte

La munte nu se schimba mare lucru în zilele ce vin. Vineri va domina atmosfera însorită şi va fi în continuare mai cald decât în mod obişnuit.

Şi sâmbăta avem soare şi timp frumos, iar temperaturile se menţin la valori ridicate, în special pe timpul zilei.

Duminică: tot vreme caldă şi însorită în toată zona montană. Luni, avem exact aceeaşi situaţie: timp frumos, temperaturi plăcute după prânz şi foarte puţini nori.

 

Vremea 8 noiembrie 2018. Zonele cu vreme mohorâtă și burniță
Vremea 8 noiembrie 2018. Zonele cu vreme mohorâtă și burniță
VIDEO PROTVPLUS.RO
ROMANIA, TE IUBESC!
Lansare "Romania, te iubesc!" - interviu Cosmin Savu
Aprope două decenii de jurnalism de investigație, într-o carte ca un carusel al emoțiilor. Te vei înduioșa, vei râde și te vei înfuria, (re)descoperind lumea în care trăim. O radiografie sinceră a României noastre cea de toate zilele, scrisă de elita investigației jurnalistice de televiziune - echipa ”România, te iubesc!”, se lansează duminică, 18 nopiembrie la Târgul Gaudeamus, standul editurii Humanitas.

02:31
ROMANIA, TE IUBESC!
Lansare "Romania, te iubesc!" - interviu Paula Herlo
Aprope două decenii de jurnalism de investigație, într-o carte ca un carusel al emoțiilor. Te vei înduioșa, vei râde și te vei înfuria, (re)descoperind lumea în care trăim. O radiografie sinceră a României noastre cea de toate zilele, scrisă de elita investigației jurnalistice de televiziune - echipa ”România, te iubesc!”, se lansează duminică, 18 nopiembrie la Târgul Gaudeamus, standul editurii Humanitas.

03:06
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LAS FIERBINTI
Dedicaţia e gratis
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

07:59
ninsoare
Vin ninsorile în aproape toată țara, de duminică seara. Zonele vizate de avertizare
COD GALBEN de ninsori, lapoviță și ploaie în cea mai mare parte a țării, inclusiv Bucureşti
Vremea 18 noiembrie 2018. Regiunile in care va ninge abundent
Primele efecte ale valului de aer polar: ninsori și temperaturi mai mici cu 10 grade. Situația se va înrăutăți
Vremea 17 noiembrie 2018. Zonele țării în care va continua să ningă
Locul din România unde vineri s-au atins -4 grade. Zăpada a ajuns deja la jumătate de metru
Vreme litoral
Rafale puternice de vânt și valuri de aproape trei metri înălțime pe litoral
Se anunță temperaturi scăzute, vânt intens și ninsori in unele zone ale țării
Zona din România în care s-a pornit viscolul. Avertizare de vreme severă în întreaga ţară
Un val de aer polar se îndreaptă spre România. Avertismentul autorităților pentru șoferi
Vremea se va răci accentuat în toată țara, începând de vineri dimineața. Regiunile unde va ninge
Localitatea din România în care stratul de zăpadă a ajuns la 7 cm. Ce anunță meteorologii