Vremea 6 noiembrie 2018. Temperaturile ajung la normal pentru această perioadă


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 06 Noiembrie 2018 09:36
Categorie: Vremea

Marţi rămânem cu vremea caldă şi însorită în vest, centru şi nord, în timp ce prin sud şi est este posibil să picure şi temperaturile ajung la normal.

Miercuri exact la fel: soare şi vreme caldă la munte, în vest, centru şi nord, dar burniţă şi înnorări persistente în sud şi est.

Temperaturile strâng un pic intervalul.

Joi aceleaşi condiţii: vreme frumoasă şi neobişnuit de caldă în vest, nord-vest şi centru, vreme schimbătoare spre mohorâtă în rest, pe unde mai poate burniţa dimineaţa şi noaptea..

Vineri se anunţă vreme mai bună în sud şi est. Temperaturile urcă uşor, iar prin Bărăgan şi Dobrogea va mai plouă sporadic.

Vremea în fiecare regiune

În Bărăgan şi Dobrogea, amosferă închisă, multă umezeală şi condiţii de ceaţă, mai ales în primele ore. Temperaturile scad un pic pe timpul nopţii.

Şi mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, se anunţă o zi mohorâtă, nori de joasă altitudine, burniţă şi ceaţă. Luni a fost cer senin şi s-au atins 16 grade, marți se mai răcoreşte puţin, la fel şi la noapte.

În nordul Moldovei şi în Bucovina, înnorările persistă, ceața poate apărea local şi nu este exclusă nici burniţa. Maximele pierd două grade faţă de ieri, dar la noapte se face mai răcoare: vor fi doar vreo 5 grade în zonă.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş, situaţia este cu mult mai bună. Duminică, aici s-au înregistrat 28 de grade, ieri în jur de 26...27 de grade, dar astăzi vreo 23. Chiar şi aşa prindem vreme bună.

Vreme caldă şi cer senin găsim şi în ţinuturile vestice. Luni au fost şi câţiva nori, s-au atins 21 de grade, dar atmosfera se anunţă agreabilă şi astăzi...

Şi în Transilvania va fi un pic mai răcoare că ieri, dar aceasta este singura diferenţă. Cerul va fi senin, iar dimineaţa şi peste noapte revine ceaţă.

În Oltenia, vremea se anunţă destul de neplăcută, deşi ploile vor fi slabe, iar temperaturile destul de mari la deal şi la munte. Mai răcoare va fi în zona de câmpie. Aşteptam burniţă şi nori de joasă altitudine, dar la noapte se mai încălzeşte faţă de ultimele nopţi.

Nu prea vedem soarele nici în ţinuturile sudice. Probabil că ziua de azi va fi chiar mai neplăcută că cea de ieri, cu maxime în scădere, burniţa sau ploaie slabă.

Vremea în Bucureşti
În Bucureşti o să avem vreme mohorâtă câteva zile. Marţi: nori joşi, burniţă şi temperaturi modeste. Maximă este apropiată de normal, iar presiunea atmosferică se menţine ridicată.

Miercuri, situaţia va fi cam la fel. Norii vor persista mare parte a zilei, o să mai burniţeze trecător şi se mai răceşte puţin.

Şi joi dimineaţa se păstrează atmosfera mohorâtă, poate să apară ceaţă, însă pe la prânz am putea zări soarele. Maximă urca spre 16 grade.

Şi vineri va fi mai cald decât în mod obişnuit, ceata revine dimineaţa şi seara, la prânz se înseninează. Treptat, însă, nopţile devin tot mai reci. În noaptea de vineri spre sâmbătă vom avea în jur de 3...4 grade în centrul oraşului. La periferie va fi mai frig.

Vremea la munte
La munte, situaţia este cu mult mai bună. Vremea rămâne plăcută şi caldă. Totuşi, marți se răcoreşte uşor faţă de luni, norii vor fi rari şi vântul rămâne activ în Munţii Banatului. Prin staţiuni se ating chiar şi 18 grade la Stană de Vale.

Miercuri se anunţă cer senin, vânt activ la mare altitudine şi temperaturi în uşoara scădere.

Şi joi mai prindem vreme bună şi cer senin. Temperaturile, deşi în scădere, se menţin la valori ridicate pentru prima decadă a lui noiembrie.

Vineri cam aceeleasi condiţii. Vor fi foarte puţini nori, temperaturi agreabile şi un vânt mai nervos pe creşte.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Turiştii au profitat de vremea frumoasă ca să umple muntele de gunoi şi miros de mici
Vreme de iunie cu 50 de zile înainte de Crăciun:
VIDEO PROTVPLUS.RO