Vremea 6 noiembrie 2018. Temperaturile ajung la normal pentru această perioadă

×
Codul embed a fost copiat

Marţi rămânem cu vremea caldă şi însorită în vest, centru şi nord, în timp ce prin sud şi est este posibil să picure şi temperaturile ajung la normal.

Miercuri exact la fel: soare şi vreme caldă la munte, în vest, centru şi nord, dar burniţă şi înnorări persistente în sud şi est.

Temperaturile strâng un pic intervalul.

Joi aceleaşi condiţii: vreme frumoasă şi neobişnuit de caldă în vest, nord-vest şi centru, vreme schimbătoare spre mohorâtă în rest, pe unde mai poate burniţa dimineaţa şi noaptea..

Vineri se anunţă vreme mai bună în sud şi est. Temperaturile urcă uşor, iar prin Bărăgan şi Dobrogea va mai plouă sporadic.

Citește și
vreme frumoasa
Vreme de iunie cu 50 de zile înainte de Crăciun: "O să ne afecteze"
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

Vremea în fiecare regiune

În Bărăgan şi Dobrogea, amosferă închisă, multă umezeală şi condiţii de ceaţă, mai ales în primele ore. Temperaturile scad un pic pe timpul nopţii.

Şi mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, se anunţă o zi mohorâtă, nori de joasă altitudine, burniţă şi ceaţă. Luni a fost cer senin şi s-au atins 16 grade, marți se mai răcoreşte puţin, la fel şi la noapte.

În nordul Moldovei şi în Bucovina, înnorările persistă, ceața poate apărea local şi nu este exclusă nici burniţa. Maximele pierd două grade faţă de ieri, dar la noapte se face mai răcoare: vor fi doar vreo 5 grade în zonă.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş, situaţia este cu mult mai bună. Duminică, aici s-au înregistrat 28 de grade, ieri în jur de 26...27 de grade, dar astăzi vreo 23. Chiar şi aşa prindem vreme bună.

Vreme caldă şi cer senin găsim şi în ţinuturile vestice. Luni au fost şi câţiva nori, s-au atins 21 de grade, dar atmosfera se anunţă agreabilă şi astăzi...

Şi în Transilvania va fi un pic mai răcoare că ieri, dar aceasta este singura diferenţă. Cerul va fi senin, iar dimineaţa şi peste noapte revine ceaţă.

În Oltenia, vremea se anunţă destul de neplăcută, deşi ploile vor fi slabe, iar temperaturile destul de mari la deal şi la munte. Mai răcoare va fi în zona de câmpie. Aşteptam burniţă şi nori de joasă altitudine, dar la noapte se mai încălzeşte faţă de ultimele nopţi.

Nu prea vedem soarele nici în ţinuturile sudice. Probabil că ziua de azi va fi chiar mai neplăcută că cea de ieri, cu maxime în scădere, burniţa sau ploaie slabă.

Vremea în Bucureşti
În Bucureşti o să avem vreme mohorâtă câteva zile. Marţi: nori joşi, burniţă şi temperaturi modeste. Maximă este apropiată de normal, iar presiunea atmosferică se menţine ridicată.

Miercuri, situaţia va fi cam la fel. Norii vor persista mare parte a zilei, o să mai burniţeze trecător şi se mai răceşte puţin.

Şi joi dimineaţa se păstrează atmosfera mohorâtă, poate să apară ceaţă, însă pe la prânz am putea zări soarele. Maximă urca spre 16 grade.

Şi vineri va fi mai cald decât în mod obişnuit, ceata revine dimineaţa şi seara, la prânz se înseninează. Treptat, însă, nopţile devin tot mai reci. În noaptea de vineri spre sâmbătă vom avea în jur de 3...4 grade în centrul oraşului. La periferie va fi mai frig.

Vremea la munte
La munte, situaţia este cu mult mai bună. Vremea rămâne plăcută şi caldă. Totuşi, marți se răcoreşte uşor faţă de luni, norii vor fi rari şi vântul rămâne activ în Munţii Banatului. Prin staţiuni se ating chiar şi 18 grade la Stană de Vale.

Miercuri se anunţă cer senin, vânt activ la mare altitudine şi temperaturi în uşoara scădere.

Şi joi mai prindem vreme bună şi cer senin. Temperaturile, deşi în scădere, se menţin la valori ridicate pentru prima decadă a lui noiembrie.

Vineri cam aceeleasi condiţii. Vor fi foarte puţini nori, temperaturi agreabile şi un vânt mai nervos pe creşte.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Turiştii au profitat de vremea frumoasă ca să umple muntele de gunoi şi miros de mici
Turiştii au profitat de vremea frumoasă ca să umple muntele de gunoi şi miros de mici

Vreme de primăvară, peisaj de poveste şi voie bună - aşa au fost întâmpinaţi , luni, cei care au ajuns la munte.

Vreme de iunie cu 50 de zile înainte de Crăciun:
Vreme de iunie cu 50 de zile înainte de Crăciun: "O să ne afecteze"

O lună noiembrie ca o zi de vară, parcuri pline, terase aglomerate şi chiar plajă la piscină. Cu mic cu mare, lumea a ieşit din casă pentru a profita de o vreme superbă, total atipica pentru această perioadă.

Recomandări
FMI: Riscul de recesiune a economiei mondiale este minim, în ciuda incertitudinilor geopolitice
FMI: Riscul de recesiune a economiei mondiale este minim, în ciuda incertitudinilor geopolitice

Unul dintre cei mai importanţi economişti ai Fondului Monetar Internaţional a semnalat un risc redus de recesiune globală, în ciuda zgomotelor continue de incertitudine geopolitică, relatează CNBC.

Pompierii continuă căutările sub dărâmături în urma exploziei din Craiova. Momentul deflagrației violente a fost filmat
Pompierii continuă căutările sub dărâmături în urma exploziei din Craiova. Momentul deflagrației violente a fost filmat

O explozie puternică a transformat miercuri noapte într-o ruină o clădire pentru nefamiliști din Craiova. O femeie a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, după ce o parte din primul etaj s-a prăbușit.

WSJ: Liderii de război ai Israelului nu au încredere unii în alţii. Există păreri radicale și o rivalitate veche
WSJ: Liderii de război ai Israelului nu au încredere unii în alţii. Există păreri radicale și o rivalitate veche

După şase luni de conflict împotriva Hamas, publicul israelian este profund divizat în ceea ce priveşte modul în care se poate câştiga războiul din Fâşia Gaza.