Vremea 7 martie 2021. Se anunţă vreme rece, chiar geroasă în depresiuni

×
Codul embed a fost copiat

Duminică, în primele ore ale zilei, se anunţă vreme rece, chiar geroasă în depresiuni.

În ţinuturile sudice mai sunt înnorări, dar în rest, găsim atmosferă însorită şi un vânt mai intens la munte şi prin sud-est. Maximele termice se vor situa între 3 şi 9 grade Celsius. Cele mai scăzute valori se vor atinge în depresiuni.

Vremea în fiecare regiune

 

 

În Dobrogea şi Bărăgan, găsim vreme bună în ansamblu, dar vântul va avea intensificări. Pe parcursul zilei, temperaturile cresc cu 5-6 grade faţă de ziua trecută.

Se mai încălzeşte puţin şi în Moldova sudică şi în nordul Munteniei. Se arată soarele şi vremea va fi plăcută, însă vântul mai are unele porniri.

Vedem soarele şi în nordul Moldovei şi în Bucovina. Se încălzeşte, iar la amiază se vor înregistra cel mult 10 grade Celsius.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş, ne-aşteaptă o zi plăcută, cu mult soare şi câţiva nori de vreme bună. Vântul va fi domol şi temperaturile mai cresc puţin.

În vestul ţării, cerul va fi curat. Nu sunt anunţate precipitaţii, iar vântul va sufla cel mult moderat. Se încălzeşte uşor, iar maximele se opresc pe la 8 grade Celsius.

Vremea se încălzeşte şi în zona Transilvaniei, însă duminică dimineaţă este foarte frig, iar în depresiuni este ger. Se înseninează şi la amiază se ating 7 grade în vestul provinciei, iar peste noapte, în depresiuni, revine gerul.

În sud-vest, ne aşteaptă o zi cu vreme schimbătoare şi temperaturi comparabile cu cele înregistrate ieri.

În sudul ţării, vor fi înnorări, dar şi scurte perioade cu soare. Se încălzeşte şi după prânz se vor atinge 8-9 de grade Celsius.

Vremea în București

 

 

În Bucureşti, duminică, avem vreme mai bună şi vântul se domoleşte. Vor fi înnorări, dar şi scurte perioade cu soare, iar temperaturile cresc şi vor ajunge până la 8 grade.

Vremea la munte

 

 

În zonele de munte, urmează o zi rece, chiar geroasă dimineaţa şi noaptea. Se arata şi soarele, vântul va sufla mai tare pe crestele Carpaţilor Orientali iar temperaturile din staţiuni cresc uşor.

Vremea în următoarele zile

 

 

Duminică, avem vreme rece, chiar geroasă dimineaţa în depresiuni. În ţinuturile sudice, mai apar ceva înnorări, dar în rest, găsim atmosferă plăcută cu mult soare şi vântul va fi mai intens la munte şi prin sud-est.

Luni, va fi soare în majoritatea zonelor ţării şi doar prin nord şi nord-est mai sunt înnorări. Se încălzeşte, mai ales în regiunile sudice pe unde se ating 13 grade şi vântul va fi mai insistent.

Marţi, temperaturile ajung la normal, iar norii se înmulţesc treptat. În jumătatea sudică, aşteptăm lapoviţă şi ninsoare, în sudul extrem o să plouă, iar în Munţii Banatului, în Carpaţii Meridionali şi de Curbură va ninge.

Miercuri, vremea devine rece pentru această dată, în majoritate zonelor. În sudul, centrul şi estul ţării vor fi ninsori şi lapoviţă, iar vântul se va înteţi în regiunile sudice şi în cele estice.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Zăpadă perfectă pentru sporturile de iarnă. La Cota 2000 în Sinaia, peisajul este copleșitor
Zăpadă perfectă pentru sporturile de iarnă. La Cota 2000 în Sinaia, peisajul este copleșitor

Vremea de sâmbătă, 6 martie, ne-a arătat că doar în calendar este primăvară. Stratul de zăpadă de pe munți este perfect pentru schiat, iar la Cota 2000 de la Sinaia, administratorii pârtiilor spun că vor putea primi turiști până în mai.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.