Vremea astăzi, 23 august. Izolat va fi caniculã în sud-vestul tãrii. Ploi slabe la deal

Ultima actualizare: 23-08-2021 09:59
Vremea

Vreamea astăzi, 23 august. Luni se face mai cald şi izolat va fi caniculã în sud-vestul tãrii. Avem soare dar şi câteva ploi slabe la deal, la munte şi prin estul ţării.

Spre seară, vin ploi torenţiale în vest şi în nord-vest, iar maximele se vor situa între 25 de grade pe litoral şi în Bucovina şi 35 de grade în Banat şi în Oltenia.


Vremea în fiecare regiune

 

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune şi începem cu Dobrogea şi cu Bãrãganul. Pe aici gãsim atmosferã însorită, foarte puţini nori şi temperaturi de până la 31 de grade în zona Bãrãganului.

Mai sus, în Moldova sudicã şi în nordul Munteniei, se anunţă o zi cu soare dar şi câteva ploi slabe pe la deal şi la munte.

În jumãtatea nordicã a Moldovei şi în Bucovina, mai apar ceva înnorări şi ploi de scurtă durată, dar vor fi şi perioade cu soare pe parcursul zilei. Se mai încălzeşte puţin şi maximele se opresc pe la 28 de grade.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş, avem o zi cu soare şi vreme puţin mai caldã decât ieri. Temperaturile urcã panã la 29...30 de grade, iar spre seară se adună norii şi vor fi averse şi fenomene electrice.

În ţinuturile vestice se încălzeşte şi izolat va fi caniculă în Banat. Atmosfera va fi însorită, vântul va avea intensificări în sudul Bantului dar spre seară şi la noapte o să plouă şi pe aici.

În Transilvania este rãcoare acum dimineaţa, mai ales în depresiuni, pe unde este şi ceațã. Vremea se încălzeşte insã peste zi şi maximele ajung la 31-32 de grade în vestul privinciei, iar în zona de munte o să plouă slab şi trecãtor.

În sud-vestul ţării, norii apar doar trecător şi se face mai cald decât ieri. Dupã prânz, în Oltenia se ating izolat 35 de grade la umbrã.

În ţinuturile sudice, găsim vreme frumoasă şi temperaturi în creştere. La amiază se vor înregistra 33 de grade în Lunca Dunării.

Vremea în Bucureşti

 

În Bucureşti, astăzi avem o zi însorită şi se face puţin mai cald. Dupã prânz se vor înregistra în jur de 32 de grade. La noapte cerul va fi curat şi minima va ajunge pe la 18 grade.

Vremea la Munte

 

În zonele de munte, se anunţă vreme bună în ansamblu, cu cer variabil dar şi câteva ploi slabe trecătoare. Vântul va sufla mai tare la altitudini mari şi se încălzeşte uşor.

Vremea la Mare

 

Pe litoral, prindem o zi plăcută, cu nori foarte puţini şi o briză mai activă. Pe plajă se ating cel mult 27 de grade iar apa mării va avea în jur de 24 de grade.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Share în bucate cu Alex Petricean - Mămăligă fiartă în zer, cu ciuperci

21:04
Alt Text!
ePlan
Schimbări de comportament, tendințe, evoluție ecosistem si oportunități de dezvoltare deschise prin eMAG Marketplace cu Florin Filote - Vicepreședinte eMAG pentru marketplace și vânzări corporate

30:44
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 24 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!