Un barbat din Lovrin este banuit ca si-ar fi ucis tatal. Care sunt ipotezele anchetatorilor

20-05-2013 09:15


  Banuieli cumplite planeaza asupra unui barbat de 30 de ani, din localitatea Lovrin, judetul Timis. Politistii l-au retinut aseara pentru audieri, dupa ce a anuntat ca tatal sau, de 60 de ani, zace fara suflare in casa.

Criminalistii au descoperit ca victima avea mai multe rani in zona capului, insa nu se stie deocamdata cum a sfarsit.  Suspectul spune ca este nevinovat si ca tatal sau ar fi suferit un accident, dar cunoscutii il banuiesc de crima. 

Barbatul a sustinut in fata politistilor ca a avut o altercatie cu tatal sau si acesta ar fi cazut si s-ar fi lovit puternic la cap. Vecinii au insa o cu totul alta parere despre ce s-a intamplat in casa celor doi.

"S-au certat, s-au batut din cauza bauturii, baiatul a fost violent, taica-su nu. S-au certat de la bani. Ca baiatul cerea bani sa mearga la birt sa bea. De cate ori i-am scos eu pe parinti din mana lui ca era gata sa-i omoare", a marturisit un vecin.

Mama suspectului este plecata la munca, in Austria. El locuia cu tatal sau si cu fiica in varsta de 6 ani, care ramasese in grija lui, dupa ce divortase. Barbatul de 30 de ani nu are insa o slujba si banii erau mereu samanta de scandal, povestesc vecinii.

"Zilnic si-a batut parintii... zilnic. Se certau, si la politie au multe declaratii, multe multe. Tot bani le-a cerut", a spus o vecina a victimei.

"Politistii au fost anuntati ca pe raza localitatii Lovrin se afla o persoana care prezinta urme de violenta. Au constatat ca exista o persoana decedata. In zona capului prezinta urme de violenta", a declarat Ionut Bocancea, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Anchetatorii merg deocamdata pe doua ipoteze: fie barbatul si-a batut tatal, fie l-a imbrancit si omul s-a dezechilibrat si a cazut, lovindu-se puternic la cap. Politistii asteapta si rezultatele medicilor legisti, care vor stabili clar, in urma autopsiei, care au fost cauzele mortii.

 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO