Timisorenii vor fi “pe val” in acest weekend. Vezi ce petreceri sunt la sfarsitul saptamanii

Club, animatoare, tineri, distractie

Muzica de calitate nu ocoleste nici in acest weekend cluburile din Timisoara. Cei care vor sa petreaca dupa o saptamana grea, au o gama foarte variata de unde pot alege.

Startul petrecerilor va fi dat in Fratelli Lounge & Pub, acolo unde DJ Who Kid va mixa cele mai in voga piese. Artistul vine pentru prima data la Timisoara si este recunoscut pentru ca de cativa ani a devenit DJ-ul lui 50 Cent si a urcat de multe ori pe scena alaturi de Eminem, Lloyd Banks sau The Game. Petrecerea incepe de la 23:30. Tot vineri, in club No Name este seara dj-ilor timisoreni. DJ Limun, Mi Hi si Razy vor mixa cele mai urbane piese, atat din Romania, cat si din strainatate.


Cap de afis pentru seara de sambata este Cabron, care va fi pe val in “No Name”. Dupa ce a lansat hiturile “Arata-le la toti”, “Apa” sau “Iarna sunt pe val”, artistul a pregatit pentru timisoreni un spectacol live incendiar.


Fanii lui Bob Marley nu au fost uitati. Pe sase februarie, jamaicanul ar fi implinit 68 de ani, iar in Club Setup va fi organizat un “Tribut Bob Marley”. Timisorenii care aleg sa mearga in Fratelli vor avea parte de muzica lui DJ ZOOM, care are in spate o experienta de peste cinci ani la “platane”.
 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Studentii au inceput sesiunea pe ritmuri energice.
Studentii au inceput sesiunea pe ritmuri energice. "Invatam, dar e nevoie si de distractie"

Chiar daca ieri a debutat oficial perioada examenelor, tinerii au luat deja o pauza: au lasat cartile si cursurile deoparte si au petrecut in cluburi.

Vita de Vie canta la Timisoara in acest weekend. Vezi ce alte petreceri sunt in oras
Vita de Vie canta la Timisoara in acest weekend. Vezi ce alte petreceri sunt in oras

Concerte si petreceri cu cea mai buna muzica. De acestea vor avea parte timisorenii care aleg sa isi petreaca weekendul in club.
 

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.