Timisorenii nu se inghesuie sa faca voluntariat. Cati se implica pentru ca orasul sa devina Capitala Culturala Europeana

Ultima actualizare: 18-01-2014 07:11
timisoara de sus

 Multe sperante si-au pus reprezentantii primariei cand au anuntat ca timisorenii se pot inscrie ca voluntari pentru elaborarea stratetiei culturale a orasului.

 Din nefericire, insa, in aproape un an de la aceasta initiativa, pe site-ul primariei s-au inscris numai 12 persoane. Voluntarii participa deja la actiunile primariei si ale Asociatiei Timisoara Capitala Culturala Europeana 2021, iar lista pentru alti interesati ramane deschisa in continuare.

Potrivit reprezentantilor primariei, timisorenii nu se inghesuie pentru ca voluntariatul nu implica, evident, nici un fel de remuneratie.

In urma cu aproape un an, primarul Nicolae Robu a facut un apel public catre tinerii din Timisoara sa ajute orasul pentru a deveni Capitala Culturala Europeana. Pentru a face acest lucru, a fost creata o sectiune pe site-ul primariei unde voluntarii se pot inscrie.

Pe langa actiunile de promovare a evenimentelor din oras, voluntarii au dezlipit anul trecut afisele lipite in mod ilegal in spatiile publice din centrul orasului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO