Neatentie fatala. O femeie a murit dupa ce masina in care se afla a fost izbita de un TIR, pe DN 6

Ultima actualizare: 18-01-2014 07:11

  Un moment de neatentie il va marca pe viata pe un sofer de 69 de ani din judetul Timis.

Din cauza imprudentei sale, sotia lui in varsta de 72 de ani a murit dupa ce masina in care se aflau cei doi a fost izbita in plin de un TIR.

Din spusele martorilor, omul de la volan ar fi intrat pe Drumul National 6, fara sa se asigure.

A fost nevoie de interventia pompierilor pentru a scoate victimele din masina, insa din pacate pentru femeia din dreapta nu s-a mai putut face nimic.

Speriati de zgomotul puternic produs de impactul dintre cele doua masini, oamenii din zona au iesit imediat din case.

Au sarit sa dea o mana de ajutor, insa pentru femeia de 72 de ani aflata pe scaunul din dreapta nu s-a mai putut face nimic. Pompierii veniti la fata locului s-au chinuit apoi sa-l scoata pe sotul acesteia din masina.

Silviu Barbuta, locotenent I.S.U. Lugoj: "Interventia a pus anumite probleme de dificultate, datorita faptului ca victima avea picioarele prinse sub bord si era usor iesita in exterior."

Barbatul de 69 de ani a fost preluat de medicii de pe ambulanta care, dupa ce l-au stabilizat, l-au dus de urgenta la Spitalul Judetean din Timisoara.

Dupa cercetarea la fata locului si dupa declaratiile martorilor, politistii au tras si primele concluzii.

Marian Temu, comisar-sef -Politia Municipiului Lugoj, Biroul Rutier: "Accidentul s-a produs datorita neacordarii prioritatii de catre conducatorul autoturismului Skoda, care a intrat de pe un drum lateral, din pietris, pe drumul DN 6, in fata autocamionului TIR, care circula regulamentar."

Soferul autoturismului este cercetat penal pentru ucidere din culpa si a ramas fara permis.


 


 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO