Timisoreni la furat de masini in Moldova.Au vazut autoturismul in parcare si l-au luat la o plimbare

06-01-2012 11:59


masina furata

Doi tineri din Timisoara au furat ieri o masina din Vatra Dornei. I-au montat placute de indentificare din Portugalia si au iesit sa dea o raita prin localitatea suceveana Poiana Stampei. Distractia nu a durat, insa.

Masina era inmatriculata in Franta si era expusa pentru vanzare intr-o parcare din gara Vatra Dornei Bai. Proprietarul a anuntat politia joi dupa-amiaza, dupa ce a avut surpriza sa nu mai gaseasca autoturismul unde l-a lasat.

Se pare ca suspectii au fortat portiera din fata din partea stanga, dupa care au fortat sistemul de blocare al volanului, iar cu o cheie potrivita au pornit autoturismul si au plecat spre comuna Poiana Stampei, la o ruda. Acolo, potrivit anchetatorilor, au schimbat placutele de inmatriculare ale masinii cu altele de Portugalia, dupa care au iesit la plimbare, dar imediat au fost prinsi de politisti.

Suspectii de furt sunt trei tineri cu varste de 17,20 si 22 de ani din municipiul Timisoara. Doi dintre ei au fost retinuti pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Vatra Dornei cu propunere de arestare preventiva.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO