Incepe exodul! Curtean e dinamovist, Goga pleaca la Metalist sau Vaslui

06-01-2012 11:31


scutaru,curtean

Poli Timisoara va ramane fara vedete in aceasta iarna. Dintre cei patru jucatori despre care Iancu a anuntat ca ii vinde, au mai ramas pe taraba doar Sepsi si Tames. Patronul alb-violetilor nu confirma, insa, cele doua plecari

 

 

Alex Curtean a ajuns, într-un final, la Dinamo Bucureşti, club care a insistat de foarte mult timp să îl achiziţioneze. Jucătorul va semna cu gruparea alb-roşie, cel mai probabil, astăzi, după ce Cristi Borcea a căzut ieri la un acord cu şefii clubului timişorean. „I-am luat pe Curtean şi pe Strătilă, pe care şi i-au dorit Cornel Dinu şi Ciobotariu. Ne-am acoperit cu Curtean şi Strătilă, nu îl mai luăm pe Eric. Acum vor fi 4-5 jucători care vor veni. N-am dormit deloc. Pe Victor şi Giovani i-am sculat din somn la 7 şi ne-am culcat la 7", a declarat Borcea pentru Sport.ro.

Goga, între Ucraina şi Moldova

Cel mai bine plătit jucător din liga secundă are şanse aproape nule să rămână la Timişoara. Interesul celor de la Metalist Kharkiv pentru Goga este încă actual, dar pe fir a intrat şi FC Vaslui, cu o ofertă mai mică însă decât a ucrainenilor.
După Curtean şi Goga, şefii lui Poli speră să vândă alţi doi jucători experimentaţi din lot, Sepsi şi Tameş. Astfel, se conturează acea echipă tânără, cu media sub 23 de ani, despre care vorbea Marian Iancu la începutul acestei săptămâni.

Iancu: "Nu sunt discuţii pe fond"

Chiar dacă Borcea a dat ca sigură achiziţionarea lui Curtean, Iancu spune că abia luni sau marţi poate să confirme vreun transfer. "Dacă ei consideră că se pot înţelege cu mine, e declaraţia lor. Din punctul meu de vedere, nu e nimic de comentat public în legătură cu niciun transfer, pentru că nu vreau să confirm nişte discuţii premergătoare. Nu pot să confirm sau să infirm nicio discuţie, pentru că nu există discuţii pe fond în acest moment. De luni sau marţi pot interveni schimbări", a spus patronul clubului timişorean.


 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO