Rochii de mireasa inedite.Designerii promoveaza portul popular romanesc. Cum arata o asemenea tinuta

07-01-2013 10:16


Nici nu a inceput, bine anul, ca deja cei care au gand de insuratoare, sunt gata sa isi planifice nuntile.

Si cand vine vorba despre rochia de mireasa, pentru  domnisoarele nerabdatoare nu exista prea devreme, asa ca nu ezita sa ia de pe acum a pas fiecare targ de profil.

Designerii vestimentari le asteapta cu modele noi, iar pentru 2013 si-au propus sa aduca in prim plan portul popular romanesc.

Doamna Leontina tine foarte mult la datinile romanesti. Lucrul acesta a determinat-o sa promoveze in randul tinerelor astfel de rochii de mireasa, inedite.

Pretul unei astfel de rochii porneste de la o mie de lei si poate ajunge chiar la o suta de mii, in functie de lucratura. Pana sa ajunga insa la standul doamnei Leontina, Andreea a decis ca prima rochie probata anul acesta este aleasa.

Anul nou aduce noutati si pentru barbati. "In fiecare an mirii plecau suparati ca nu gaseau nimic pentru ei. Acum avem costume, incaltaminte, accesorii", a spus Simona Maries, organizator de nunti.

Si cum nunta fara tort nu exista, nici cofetarii nu s-au lasat mai prejos si au venit la targ cu flori in marime naturala din martipan, perle si pietre pretioase. Pretul pentru un astfel de tort este intre 40 si 50 de lei pentru un kilogram.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO