Ratustele s-au intrecut din nou pe Bega, in scop caritabil. Cati bani s-au strans pentru ISU Timis

Ultima actualizare: 12-09-2013 07:05

Concurs inedit la Timisoara, intr-un scop absolut caritabil! 5 mii de ratuste din plastic s-au intrecut pe raul Bega, iar cine a adoptat una contra cost a salvat, indirect, o viata!

Si asta pentru ca toti banii stransi de pe urma ratelor de jucarie vor fi donati Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Timis. In plus, cine s-a inscris in competitie a avut sansa sa castige o excursie in Europa, cu tot cu bani de buzunar.

Pentru cateva ore, chiar si cei mari au dat in mintea copiilor si s-au inscris in cursa ratelor. Pentru ca exista si-o miza, au trait momentul cu sufletul la gura.

Cu 5 lei, oricine a putut "adopta" o rata de jucarie. Iar celui care a cumparat mai multe, i-au crescut sansele de a castiga o excursie in Europa si 500 de euro - bani de buzunar.

JENEL MARIAN PĂTRAŞCU JUNIOR, organizatorul competiţiei: "A fost un eveniment de foarte mare success. S-au vandut peste 4750 de ratuste din 5000. La anul vrem sa dublam numarul ratustelor."

In urma concursului, s-au strans 25 de mii de lei, care vor fi donati Inspectoratului pentru Situatii De Urgenta Timis. Festivalul Bega Bulevard este la a sasea editie, iar anul trecut banii s-au dus la Spitalului de Copii Louis Turcanu din Timisoara.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO