Peste 200 de persoane au participat la concursul de ciocnit oua, desfasurat la Sannicolau Mare. FOTO

Ultima actualizare: 10-05-2013 07:01
concurs ciocnit oua

 Participare record la concursul de ciocnit oua organizat de Primaria Sannicolau Mare in a doua zi de Paste. Peste 200 de persoane s-au intercut la cele doua sectiuni, de adulti si copii, insa doar sase au fost declarati invingatori.

 Cei mai curiosi de concurs au fost copiii cu varsta de pana la 14 ani. 166 de micuti au fost inscrisi in concurs pentru a ciocni oua rosii, asa cum cere traditia. Cei mai tineri concurenti au fost Sara si Mario, ambii de trei ani, care au ciocnit ouale in aplauzele publicului.

La categoria adultilor, 44 de curajosi si-au testat norocul si abilitatea de a alege cele mai rezistente oua rosii. Doi participanti au incercat sa se inregistreze cu oua care nu pareau a fo de gaina, insa regulile au fost aplicate cu strictete, chiar daca incercarile celor doi au starnit amuzamentul spectatorilor. Ouale neconforme cu regulamentul campionatului au fost retinute, iar cei doi competitor au primit oua “adevarate” de la organizatori.

Castigatorii sectiunii „juniori” au fost:
Locul 1 - Dominic Onutan (7 ani)
Locul 2 - Stefanie Iuga (10 ani)
Locul 3 - Isac Szalai (9 ani).
Au fost acordate si doua mentiuni, pentru Denisa Contra (13 ani) si Manu Badea (8 ani), iar toti castigatorii au primit, pe langa premii si cate o diploma.

Castigatorii sectiunii adulti au fost:
Locul 1 - Vasile Stamate (57 ani)
Locul 2- Cristina Hiticas (15 ani
Locul 3- Debora Rus (14 ani).
Cel mai varstnic participant a fost Ioan Vidican, in varsta de 67 de ani, iar cea mai varstnica participanta a fost Elena Stan, 62 de ani.

In cazul ambelor sectiuni, premiul pentru locul 1 a fost cate un miel, premiul pentru locul 2 cate un cocos de rasa, iar pentru locul 3, castigatorii au primit cate un iepure de rasa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO