Adio gratuitate pe mijloacele de transport in comun. Cate persoane si-au facut abonamente noi la RATT

Ultima actualizare: 18-01-2014 07:11
ratt,

 Azi e ultima zi, in care persoanele cu venituri sub 2.000 de lei pe luna beneficiaza de gratuitate totala la calatoriile cu mijloacele de transport in comun din Timisoara.

 In perioada 11 decembrie – 15 ianuarie, persoanele cu domiciliul stabil in Timisoara si cu un venit sub 2000 de lei au putut sa isi faca abonament gratuit pe mijloacele de transport in comun, timp de o luna.

In aceasta perioada, nu mai putin de 12.475 de timisoreni au beneficiat de aceasta facilitate, dintre care peste 4.000 au fost persoane care si-au facut pentru prima data cardul de transport RATT. Potrivit reprezentanilor regiei de transport, acestia din urma sunt timisoreni care in trecut, fie au preferat sa isi lase masina acasa, in cazul in care detin, fie au circulat fara mijloace de transport, fie pana in aceasta luna au circulat fara bilet.

Primarul Nicolae Robu a declarat anul trecut faptul ca vrea gratuitate permanenta pe mijloacele de transport in comun, insa, se pare, ca acest lucru este ilegal. Astfel ca, la sfarsitul anului trecut a venit cu solutia ca gratuitatea sa fie acordata timp de o luna si numai persoanelor cu un venit lunar, brut de 2000 de lei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO