Patru masini implicate intr-un accident langa Aeroportul Timisoara. Doua femei au ajuns la spital

07-12-2012 09:21


accident

 Accidentul s-a petrecut joi dupa-amiaza, inainte de sensul giratoriu de langa Aeroportul International “Traian Vuia”. Neatentia unui sofer a cauzat accidente in lant.

 Barbatul care conducea o masina de distributie a mezelurilorse afla pe banda intai, cand, la un moment dat a intrat intr-o masina care circula parallel pe banda a doua de mers. In masina respectiva se aflau doua femei de 26 si 35 de ani. Dupa impact, masina lor a ajuns pe sensul opus de mers, unde a izbit un alt autorurism care se deplasa regulamentar.

Dupa ce a lovit masina in care se aflau cele doua femei, soferul masinii de distributie a intrat si intr-o alta masina care circula pe acelasi sens, in fata sa.

In urma accidentului in lant, femeile au suferit lovituri puternice la cap si au fost preluate de doua ambulante care le-au transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Timisoara.
Ceilalti conducatori auto implicati in accident, spun ca soferul masinii de distributie mezeluri avea viteza si ca astfel a pierdut controlul volanului, a intrat in prima masina si astfel a fost provocat carambolul.

Politistii care au ajuns la fata locului incearca sa stabileasca cum s-a produs incidentul si cine se face vinovat de aceasta intamplare. Din fericire, victimele sunt in afara oricarui pericol.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO