Nu are voie sa paraseasca tara, dupa ce a incercat sa vanda zeci de tone de conserve expirate

21-12-2011 12:01


fasole expirata

Acum o saptamana, F.A. Hassan a pus pe piata 50 de tone de fasole verde expirata. Politistii au reusit identificarea acestuia dupa cateva zile si au inceput urmarirea penala a barbatului pentru inselaciune si falsificare a alimentelor.

In varsta de 41 de ani, suspectul este cetatean maghiar, originar din Libia si domiciliat in Ungaria. Este unicul asociat al unei firme din Timisoara care a achizitionat in ultimele doua luni 50 de tone de fasole verde si galbena la borcan. Intreaga cantitate urma sa fie pusa la vanzare in Romania, desi pe facturile de achizitie se mentiona “interzis la vanzare”.

Din perioada de valabilitate de pe capace reiesea ca produsele erau expirate, insa pe borcane era lipit un autocolant, cu informatii in limba romana, care preciza ca termenul de valabilitate se prelungeste cu inca un an si jumatate de la respectiva data.

Cercetarile politistilor au mai scos la iveala si ca in data de 10 decembrie, trei TIR-uri de marfa din Germania transportau 90 de tone de castraveti murati si fasole verde, de asemenea expirate. Erau trimise de aceeasi firma.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO