Nici o strada din Timisoara nu va purta numele lui Sergiu Nicolaescu. Primarul nu este de acord

09-01-2013 10:12


Sergiu Nicolaescu

 Primarul Nicolae Robu a declarat intr-o conferinta de presa ca nu este de acord sa dea denumirea unei strazi din Timisoara dupa numele marelui regizor.

 Primarul Nicolae Robu spune ca singurul omagiu care i-l poate aduce orasul de pe Bega lui Sergiu Nicolaescu, este o placuta care urmeaza sa fie amplasata pe casa unde a locuit regizorul mai bine de 10 ani.

Am vorbit cu viceprimarul si i-am spus ca astfel de decizii nu se iau in momente fierbinti. Nu este in regula. Eu, personal nu sunt de acord ca numele strazilor sa fie schimbate. Aceste schimbari se fac doar in cazuri exceptionale, daca acea persoana devine persona non grata sau daca poarta denumiri ridicole”, a declarat Nicolae Robu.

In urma cu trei zile, viceprimarul Timisoarei, Dan Diaconu, a declarat ca mai multi timisoreni au propus ca o strada din Timisoara sa poarte numele lui Sergiu Nicolaescu. Aceasta declaratie a starnit foarte multe nemultumiri pe retelele de socializare, din partea timisorenilor care au spus ca “regizorul nu a facut nimic reprezentativ pentru oras”.

Timisoara il omagiaza pe Sergiu Nicolaescu. O strada ar putea purta numele marelui regizor

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO