Seara in care folclorul se imbina cu muzica electronica. Formatia Subcarpati canta la Timisoara

Ultima actualizare: 21-01-2014 00:01
bean subcarpati

 O seara plina de muzica buna, pe ritmuri folclorice romanesti. Asta promit membrii formatiei Subcarpati pentru aceasta seara, cand vor concerta intr-un club din Timisoara.

 Evenimentul va avea loc in Club Setup, iar pretul de intrare la concert va fi de 20 de lei inainte de ora 00:00 (25 de lei dupa). 

Subcarpati inseamna Bean, solist si la formatia Suie Paparude, Vali Umbra, Dj Power pe Vinil si VJ Andri. Alaturi de ei, pe scena vor mai urca si Madalina Pavel si Aforic.

Pana in momentul de fata, peste 900 de fani si-au anuntat prezenta la concert.

"SUBCARPATI este un manifest cultural contemporan"

Formatia Subcarpati s-a format in 2010, odata cu lansarea primului album ce poarta numele SUBCARPATI, proiect la care au participat pe atunci Bean, Omu Gnom, Mara Panaitescu si tiisoreanul DJ Limun.

In iunie 2011, Subcarpati a lansat compilatia "CULESE DIN CARTIER".

Nume de marca din muzica romaneasca se regasesc pe acest album, precum matze, Silent Strike, Gojira, Undoo, Liviu Vasilica, etc.

Al doilea album, "Undergorund Folclor", a fost lansat in iunie 2012 la Street Delivery.

Bean, liderul trupei: “O sursa de energie. Am fost genul de roman care a renegat folclorul, care avea o impresie foarte proasta despre Romania. Pana cand am reinceput sa ascult din nou muzica folclorica si initial am zis ca are legatura cu copilaria, dar incepea sa imi placa din nou. Folclorul emitea catre mine și asa a inceput sa se formeze un soi de constiinta in capul meu, pentru ca au fost oameni care au luptat pentru tara asta si care ne-au schimbat viata si, pentru ei, dar si pentru noi, trebuie sa invatam sa pastram valorile traditionale”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO