Flacari pana in cer, la Timisoara. Proprietarul a inghetat cand a vazut ca afacerea s-a facut scrum

25-03-2013 10:20


Incendiu de proportii azi-noapte, intr-un cartier din Timisoara. Un depozit de lemne s-a facut scrum, dupa ce flacarile uriase l-au invaluit cu repeziciune.

Alarma s-a dat abia cand oamenii din zona au vazut limbile de foc care cuprinsesera cladirea, care nu era pazita. Proprietarul a inghetat cand a vazut ca toata marfa sa arde ca o torta imensa si banuieste ca focul a fost pus de o mana criminala.

"Am intervenit cu 4 autospeciale de lucru, cu apa si spuma pentru stingerea unui incendiu la un depozit de material lemnos. Interventia este dificila datorita cantitatii foarte mari de material combustibil, a flacarilor mari si a fumului dens", a declarat plutonierul I.S.U. Timis, Codrut Dragusoiu.


Pompierii s-au luptat ore in sir sa stinga focul. Au fost nevoiti sa alimenteze autospecialele cu apa din raul Bega, pentru ca in zona nu existau hidranti.

Depozitul de lemne a ars in proportie de 90% iar paguba depaseste suma de 150.000 de lei. Proprietarul spera sa recupereze macar o parte din suma, prin asigurare.

Anchetatorii nu exclud nicio varianta si iau in calcul inclusiv pista unei maini criminale, asa cum sustine proprietarul.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO