Trei jurnalisti CNN si-au dat demisiile dupa o stire despre legaturile dintre Trump si Rusia. Articolul a fost sters


Ultimul update: Vineri 30 Iunie 2017 06:52
Data publicarii: Marti 27 Iunie 2017 11:48
Categorie: Stirileprotv iti recomanda
cnn

Trei jurnalisti de la CNN au demisionat dupa ce postul a retras o stire ce relata investigarea unei intalniri intre un consilier al lui Trump si seful unui fond de investitii rus.

Thomas Frank, autorul stirii, Eric Lichtblau, editor in departamentul de investigatii si Lex Harris, seful departamentului si-au dat demisiile dupa ce CNN a retractat o stire despre legaturile unui consilier al lui Trump cu Rusia, relateaza The Guardian.

CNN a acceptat desimisiile celor trei jurnalisti implicati in redactarea unui material despre o posibila intalnire intre un consilier al lui Trump si seful unui fond de investitii rus inainte de inaugurarea presedintelui SUA.

Stirea publicata saptamana trecuta relata despre o ancheta a Congresului SUA asupra legaturilor dintre Kirill Dmitriev, seful unui fond de investitii din Rusia si Anthony Scaramucci, consilier principal al presedintelui SUA. Stirea a fost retrasa vineri de pe site-ul CNN si inlocuita cu o nota in care editorul isi cere scuze si in care CNN precizeaza ca materialul nu se ridica la "standardele sale".

Dupa retragerea stirii, Scaramucci a reactionat pe Twitter: "CNN a facut un lucru corect. Miscare eleganta. Accept scuzele. Toata lumea face greseli. Mergem mai departe."

"Episodul reprezinta o lovitura daunatoare pentru CNN, acuzat de Trump in repetate randuri ca difuzeaza stiri false", a semnalat The Guardian.

Sursa: Guardian

VIDEO PROTVPLUS.RO