Messi a primit primul cartonaş roşu de când joacă la FC Barcelona

18-01-2021 10:17


Messi a primit primul cartonaş roşu de când joacă la Barcelona

Atacantul Lionel Messi a primit, duminică, primul cartonaş roşu în 754 de meciuri jucate în tricolul echipei FC Barcelona.

 

Frustrat de jocul lui şi al echipei sale, Messi, 33 de ani, fără minge, a lovit un adversar, în minutul 120+1 al finalei Supercupei Spaniei, disputată cu Athletic Bilbao.

Arbitrul Jesus Gil Manzano i-a acordat cartonaşul roşu jucătorului argentinian, după ce a consultat VAR.

Aceasta nu este prima eliminare a lui Messi din carieră, el mai primind două cartonaşe roşii la echipa naţională a Argentinei.

 

Ar putea primi 4 etape de suspendare

 

După eliminarea de duminică, Messi va primi o suspendare de cel puţin două jocuri. Ţinând cont de lovitura aplicată intenţionat lui Villalibre, pedeapsa ar putea fi de patru partide.

Formaţia Athletic Bilbao a câştigat pentru a treia oară Supercupa Spaniei, învingând în finală, duminică seară, la Sevilla, cu scorul de 3-2, echipa FC Barcelona, după prelungiri.

Au marcat Griezmann ’41, ’77 pentru catalani şi De Marcos ’42, Villalibre ’90 şi Williams ‘93 pentru Bilbao.

 

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO