Larisa Iordache, medalia de aur la barna, la Moscova. Romania incheie CE cu sapte medalii

21-04-2013 13:38


Gimnasta Larisa Iordache a cucerit, duminica, medalia de aur, iar Diana Bulimar pe cea de argint, in finala la barna, la Campionatele Europene individuale de la Moscova.

Presedintele Traian Basescu le felicita pe gimnaste

UPDATE 14:50 Gimnasta Larisa Iordache a cucerit, duminica, si medalia de argint, iar Diana Bulimar pe cea de bronz, in finala la sol, la Campionatele Europene individuale de la Moscova.

Romania incheie participarea la CE individuale de la Moscova cu 7 medalii, castigate dupa cum urmeaza: Larisa Iordache - aur la barna, argint la individual-compus, sarituri si sol; Diana Bulimar - argint la barna, bronz la sol; Flavius Koczi - argint la sarituri.

Obiectivul delegatiei tricolore a fost de castigare a 1-2 medalii si inca 1-2 clasari pe locurile 4-6.

Gimnasta Larisa Iordache a cucerit, duminica, medalia de aur, iar Diana Bulimar pe cea de argint, in finala la barna, la Campionatele Europene individuale de la Moscova.

Diana Bulimar a intrat a treia in finala de la barna si a fost notata cu 14.833, obtinand medalia de argint.

Larisa Iordache a fost a saptea pe lista de start, evolutia sa foarte buna fiind notata cu 15.266.

Medalia de bronz a revenit rusoaicei Anastasia Grishina (14.366).

Romania mai are reprezentanti duminica, in ultima zi a CE de la Moscova, in finala masculina de la paralele (Andrei Muntean), dar si in cea feminina de la sol (Larisa Iordache si Diana Bulimar).

Vineri si sambata, Larisa Iordache a cucerit doua medalii de argint, in finalele de la individual-compus, respectiv sarituri, iar in prima finala de duminica, Flavius Koczi a cucerit argintul la sarituri.

VIDEO PROTVPLUS.RO