Ibrahimovici, dus de un fan cu motocicleta la Sanremo, după ce maşina i-a rămas blocată în trafic. Suedezul a cântat pe scenă

Dată publicare: 05-03-2021 09:01
Dată actualizare: 05-03-2021 09:08


Ibrahimovici, dus de un fan cu motocicleta la Sanremo, după ce maşina i-a rămas blocată în trafic. Suedezul a cântat pe scenă

Suedezul Zlatan Ibrahimovici, care este în aceste zile unul dintre prezentatorii festivalului Sanremo, a fost ajutat de un fan cu motocicleta, joi, să ajungă la eveniment, după ce maşina i-a rămas blocată în trafic din cauza unui accident.

 

Ibrahimovici ar fi cerut de la organizatorii festivalului să fie liber, miercuri, pentru a fi prezent la meciul AC Milan – Udinese, scor 1-1, potrivit News.ro.

 

 

Joi dimineaţă, el s-a antrenat alături de colegii săi de la AC Milan, iar apoi, după-amiază, a plecat cu maşina spre Sanremo.

Însă el a rămas blocat în trafic din cauza unui accident, ceea ce l-a făcut să găsească altă metodă de transport.

“După ce am stat trei ore în maşină, i-am spus şoferului că trebuie să ies. Am oprit un motociclist care era în trecere şi l-am întrebat dacă poate să mă ducă la Sanremo. Din fericire, era fan Milan. M-a dus 60 de kilometri cu motocicleta şi când am ajuns, şi era foarte frig, mi-a spus: ‘Am fost prima dată cu motocicleta pe autostradă...’”, a povestit fotbalistul.

Joi seară, la Sanremo, Zlatan Ibrahimovici a cântat alături de Sinisa Mihajlovici pe scena festivalului.

Potrivit L’Equipe, Ibrahimovici este plătit cu 50.000 de euro pentru fiecare seară de festival.

 

Sursa: News.ro