Zlatan Ibrahimovic are Covid-19. Replică genială: ”Gândurile mele se îndreaptă către virus în aceste vremuri dificile”

Ultima actualizare: 24-09-2020 22:11
Zlatan Ibrahimovic are Covid-19. Care este starea fotbalistului
Getty

Atacantul suedez al echipei AC Milan, Zlatan Ibrahimovic, a fost testat pozitiv la Covid-19, informează un comunicat al clubului.

 UPDATE Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovici a scris pe Twitter că nu a avut simptome, însă a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

El a mai spus că a fost o "idee proastă" pentru virus să-l provoace.

"Am fost testat negativ pentru Covid ieri şi am fost pozitiv astăzi. Nu am niciun simptom. Covid a avut curajul să mă provoace. Proastă idee", a scris Ibrahimovici pe Twitter.

Fostul fotbalist englez Gary Lineker a reacţionat cu umor la anunţul testării pozitive pentru jucătorul suedez.

"Am aflat că Ibra a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Gândurile mele se îndreaptă către virus în aceste vremuri dificile", a scris Lineker.

Ibrahimovic (38 ani) nu a evoluat în partida de joi seara, contra norvegienilor de la Bodo/Glimt, din Europa League.

''Respectând normele sanitare în vigoare, Ibrahimovic s-a autoizolat la domiciliul său'', a menţionat gruparea din Serie A unde evoluează şi portarul român Ciprian Tătăruşanu.

Miercuri, AC Milan informase că fundaşul brazilian Leo Duarte, care a jucat doar şase meciuri sezonul trecut, a fost testat pozitiv la Covid-19 şi se află în autoizolare.

Goalkeeperul român Ciprian Tătăruşanu a fost achiziţionat în această lună de AC Milan pentru a fi rezerva lui Gianluigi Donnarumma.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO