Emma Răducanu va da părinților săi premiul de 2,5 milioane de dolari de la US Open

Ultima actualizare: 17-09-2021 15:46
Emma Răducanu - 4
Profimedia

Emma Răducanu, 18 ani, locul 23 WTA, a declarat, într-un interviu acordat WTA Insider, că standardele insuflate de părinţii săi au ajutat-o în carieră, pentru că încearcă în fiecare zi să fie la potenţial maxim.

“Lucrul pe care m-au învăţat părinţii mei fiind foarte critici este că am aşteptări foarte mari de la mine şi standarde ridicate. Cred că acesta este un lucru bun în general, dar poate şi uneori şi dăunător, pentru că aştepţi atât de mult de la tine şi vrei să fii perfectă, dar este imposibil să fii perfectă. Cred că am nevoie să îmbunătăţesc acest aspect, să mă mai relaxez. Însă sunt de părere că aceste standarde şi etica de muncă pe care mi le-au insuflat din trecutul lor categoric m-au ajutat pentru că mă solicit la maxim de fiecare dată când intru pe teren. În fiecare zi încerc să maximizez ce am şi să îmi maximizez potenţialul”, a spus Emma Răducanu, potrivit News.ro.

Britanica a mai afirmat că se simte minunat după ce a triumfat la US Open“Tot ce s-a întâmplat în ultimele zile a fost distractiv şi emoţionant. Am fost foarte ocupată, dar nu mă pot plânge deloc pentru că m-am simţit extraordinar la New York. Am avut câteva oportunităţi extraordinare şi sunt recunoscătoare că pot face lucrurile pe care le-am făcut. Sunt foarte fericită”.

Sportiva cu origini românești a vorbit şi despre cum a fost să participe la talk show-uri şi mai ales la Met Gala după US Open: “Cred că este foarte ‘cool’ să pot întâlni şi să interacţionez cu oameni din diverse domenii. La Met Gala toţi sunt atât de experimentaţi şi au atât de multe realizări, a fost ‘cool’ să ascult perspectiva lor despre lucruri. A fost o experienţă revelatoare. Nimic nu mă intimidează prea tare. Însă a fost amuzant pentru că eram mai emoţionată când am aşteptat să fiu fotografiată la Met decât când am intrat pe Ashe. Pentru că a fost o exterienţă atât de diferită”.

Întrebată cum crede că a reuşit să devină prima sportivă câştigătoare a unui turneu major după ce a jucat în calificări, ea a răspuns râzând: “Îmi era foame”.

Răducanu a declarat că deşi nu a pierdut niciun set tot turneul, meciurile au fost echilibrate. “Am jucat un tenis foarte bun împotriva unor adversare extrem de dificile şi m-am confruntat cu multă adversitate, în ciuda faptului că nu am pierdut niciun set. Acele seturi ar fi putut să se termine oricum, multe, pentru că au fost meciuri foarte strânse”.

Emma Răducanu a menţionat că noaptea de după triumful de la turneul de la New York a fost probabil “cea mai specială” pe care a trăit-o vreodată.

“Cel mai mult preţuiesc momentele petrecute cu echipa mea după victoria de la grand slam. Cred că aceea a fost probabil cea mai specială noapte trăită vreodată, când reflectam şi vorbeam despre ultimele trei săptămâni, despre călătorie, şi a fost un moment foarte frumos”, a afirmat ea.

Emma dă premiul de 2,5 milioane de dolari părinților săi

 

Câștigând trofeul feminin al US Open, Emma a intrat în posesia unui premiu de 2,5 milioane de dolari.

Într-un interviu acordat postului BBC, Emma a spus că deocamdată nu are planuri să cheltuie acești bani pe cumpărături și că îi va dărui părinților săi.

"Îi voi lăsa părinților și echipei mele, ca să fiu sinceră. Mă concentrez doar pe ceea ce îmi place să fac, care mă face să fiu competitivă", a dezvăluit adolescenta, potrivit mylondon.news.

"Ei pot avea grijă de asta în locul meu", a mai spus ea.

În final, însă, sportiva a mai spus că speră să-și înlocuiască căștile pierdute..

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Lecții de viață
Lecții de viață - sez. 6, ep. 64

42:30
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Share în bucate cu Alex Petricean - Mămăligă fiartă în zer, cu ciuperci

21:04
Alt Text!
ePlan
Schimbări de comportament, tendințe, evoluție ecosistem si oportunități de dezvoltare deschise prin eMAG Marketplace cu Florin Filote - Vicepreședinte eMAG pentru marketplace și vânzări corporate

30:44
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!