Imagini rare cu Emma Răducanu și tatăl ei român. Sportiva s-a întors acasă după victoria de la US Open. GALERIE FOTO

Ultima actualizare: 16-09-2021 21:28
Emma Răducanu - 6
Profimedia

Emma Răducanu s-a întors acasă, după victoria istorică de la US Open. În mai multe fotografii făcute publice, ea apare alături de tatăl ei.

Cei doi sunt fotografiați în fața casei din Bromley, lângă Londra, în timp ce se bucură de victoria de sâmbătă. Emma apare zâmbind larg, în timp ce este îmbrățișată de tatăl său. (Vezi galeria foto)

Emma Răducanu a mărturisit că prin titlul de la US Open a reuşit să îşi mulţumească părinţii

Emma Răducanu, care a uimit lumea tenisului prin câştigarea titlului la US Open, a declarat, luni, că acest succes nu numai că a surprins-o, dar i-a satisfăcut şi pe părinţii săi greu de mulţumit, transmite Reuters.

După succesul de la New York, Răducanu (18 ani) a reuşit un salt de 127 de locuri în ierarhia mondială şi a ajuns până pe 23, dar i-a făcut fericiţi şi pe mama sa Renee, de origine chineză, şi pe tatăl român, Ian (fost Ion).

''Au fost destul de severi cu mine când eram mică, dar mi-au arătat care este calea şi cred că acum asta mă ajută pe scena lumii'', a afirmat Răducanu într-o apariţie la programul ''Good Morning America'', de la ABC News.

''A fost foarte plăcut să vorbesc cu ei după ce am câştigat. Erau foarte fericiţi şi mândri de mine, iar ei sunt cei mai mari critici ai mei şi foarte, foarte greu de mulţumit, dar cred că am reuşit acum'', a adăugat Emma Răducanu.

Emma Răducanu, 18 ani, a produs o imensă surpriză în lumea sportului, câştigând turneul US Open, ultimul de Mare Şlem al anului, după o finală în care a învins-o pe canadianca Leylah Fernandez. Răducanu a devenit primul jucător (la feminin sau masculin) care câştigă un titlu de Grand Slam venind din calificări, obţinând titlul la Flushing Meadows fără a pierde vreun set în cele zece meciuri jucate.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO